Γνωριζει κανεις για την stable global αν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο; Ξερω οτι δεν εχει ελληνικο menu.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
Θελω να κανω μια αγορα για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα στο redmi 3s pro vs redmi 3 pro
Ποιες ειναι οι κυριες διαφορες? τι προτεινεται?
Αυτο που λεει international version στο geekbuying ποια ειναι η διαφορα περα απο την 800 μπαντα?
εχει ελληνικα? διαφορερικη ρομ? δεν εχω καταλαβει γ αυτο αμα αξιζει γ αυτο.... -
Ο/H Alex-dent έγραψε:
Θελω να κανω μια αγορα για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα στο redmi 3s pro vs redmi 3 pro
Ποιες ειναι οι κυριες διαφορες? τι προτεινεται?
Αυτο που λεει international version στο geekbuying ποια ειναι η διαφορα περα απο την 800 μπαντα?
εχει ελληνικα? διαφορερικη ρομ? δεν εχω καταλαβει γ αυτο αμα αξιζει γ αυτο....
a really important difference, concerning the internal storage:
- Redmi 3 and Redmi 3 Pro use eMMC 4.5.1
- Redmi 3S 16 GB use eMMC 5.0
- Redmi 3S 32 GB (and also Redmi 3X, I believe) use eMMC 5.1 thus having the fastest reading/writing memory and it also has X6 LTE technology
-the Snapdragon 430 loses by 100mhz in the cpu department which you wont even feel in real world usage, that adreno 505 though, you'll definitely feel that
οι διαφορες λοιπον ειναι
1)επεξεργαστης SD430 @1.4GHz vs SD616 @1.5GHz
2)γραφικα Adreno 405 vs Adreno 505
3)μνημη eMMC 4.5.1 vs eMMC 5.1
Οσον αφορα τις μπαντες, δεν το γνωριζω αν οντως εχει και την 800αρα η international εκδοση. Αν δεν εχεις ξαναγορασει απο geekbuying θα σου προτεινα το vickmall, καθαρα και μονο απο δικη μου καλη εμπειρια αγορας. -
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H panos. έγραψε:
Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο;
Ευχαριστω
-
Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου
προς το redmi 3s pro καταληγω απο οτι φαινεται...
Δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα εαν ειναι να διαλεξω την international version η οχι...Λεει οτι παιρνει αναβαθμισεις κανονικα ολα ομως δεν θελω να ειναι καμια unofficial και να ειναι πιο δυσκολο να παω σε αλλη ρομ!
Αμα κανεις εχει κανεις εχει εμπειρια και ξερει τι συμφερει θα του ειμαι υποχρεος. -
Παιδια για να flashαρω την stable global ακολουθω αυτον τον οδηγο. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
Ολη η διαδικασια γινεται στο Download mode ή πρεπει μετα την εγκατασταση των drivers να μπω σε fastboot mode; Ειμαι σε αναμονη στο download mode με το miflash ανοιχτο και ετοιμο για flashαρισμα και η οθονη του κινητου ειναι κλειστη. Ολα καλα ως τωρα; -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει ναι... αυτή είναι η διαδικασία.. Προσοχή σε απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής και το πως βλέπει το κινητό ο υπολογιστής.
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
-
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0