Ολα ενταξει; Θα το κανω και εγω τις επομενες μερες , ειδικα αν ολα πηγαν και σε εσενα καλα.Ο/H Saloufardos έγραψε:
μολις flashαρα την global stable και αναμενω να ανοιξει το κινητο..Ο/H panos. έγραψε:
Επειδη ειδα οτι εχεις την china stable , την οποια εχω και εγω , μπορεις και σε αυτη να κατεβασεις το google keyboard και να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο. Εγω μεχρι τωρα αυτο εχω κανει και δουλευει κανονικα.Ο/H Saloufardos έγραψε:
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:
Τσεκάρε σε παρακαλώ αν έχει ελληνικά και σε τι ποσοστό. Και αν έχει δεδομένα βάλε το σε 3g και πες αν θα μείνει εκεί για κανένα δεκάλεπτο και μετά γυρίσει σε σκέτο g η e
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
-
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
-
@panos. τσεκαρε μια κι αυτο
και τρεξε και ενα antutu με την china stable. Εμενα χθες μου εδωσε γυρω στα 33χιλιαρικα ενω τωρα με την global stable εδωσε κοντα στα 42χιλιαρικα -
-
Καλημέρα σε όλους.Πρίν μια εβδομάδα πήρα τελικά το redmi 3!! Με official rom την 6.9.1, στα ελληνικά.Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι απο αυτά που αναφέρονται στο forum;Ετσι δεν είναι;Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό.Με εντυπωσίασε.Στο μόνο που προβληματίζομαι είναι στο θέμα του σήματος του δικτύου.Κάποιες φορές έχω την εντύπωση οτι χάνεται χωρίς λόγο.Σε μέρη που η παλιά μου συσκευή(lumia 520) είχε έστω και λίγο σήμα, η καινούργια δεν έχει καθόλου.Είναι κάποια βλάβη;μπορώ να κάνω κάτι;Επίσης είχα ζητήσει, πριν πάρω την συσκευή, να την ξεκλειδώσω και τώρα δεν θέλω να την πειράξω.Μπορω να ακυρώσω την αίτηση;τι πρέπει να κάνω;
-
-
Καλησπέρα παίδες.
Η Ελληνική ρομ είναι παρα πολύ καλή, άξιζε ο κόπος όλης της διαδικασίας.
Φυσικά ενα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ, στα παιδιά που την δημιουργησαν και αναπτύσουν. -
Kαλημέρα σε όλους -είμαι νέος στο forum και στην Xiaomi- αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το πρόσφατα αγορασμένο Redmi 3s από Everbuying:
Εχοντας ήδη ενεργοποιήσει το Lock pattern και αντίστοιχα το fingerprint lock, προχώρησα σε update του λογισμικού που παρουσιαζόταν στα notifications. Μετά το restart εμφανίζεται το menu 'to start android enter your password'' και κάτω κανονικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο. Διαβάζοντας στο internet για αντιστοίχιση του pattern lock με το παλιό Τ9 πληκτρολόγιο για το ξεκλείδωμα έκανα την αντιστοίχιση του pattern με αριθμo'yw τους οποίους χρησιμοποίησα, χωρίς αποτέλεσμα-η οθόνη δίνει: ''wrong password''. Δεν έχω κρατήσει σημειώσεις για την αρχική έκδοση λογισμικού MIUI και αυτή της αναβάθμισης, βασίζεται πάντως σε Android 6.0. Με ομολογουμένως πρόχειρο ψάξιμο στο forum δεν εντόπισα σχετικό θέμα. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0