Η μονη διαφορα λοιπον ειναι η εξτρα μπαντα συχνοτητων; Γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω κι εγω την international version.Ο/H hellmore έγραψε:
Όχι, απο Aliexpress το πήρα. Όλες οι εταιρίες την χρησιμοποιούν αλλά όχι στον ίδιο βαθμό με τις άλλες.Ο/H Saloufardos έγραψε:
Αγορα απο vickmall; Θυμησε μου σε ποια εταιρια χρησιμευει αυτη η μπαντα;Ο/H hellmore έγραψε:
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Γιώργο θα πάω με τους οδηγούς που έβαλες εσύ ή ο @lallasgr ποιος είναι σε download mode.
Απλά το σπάσιμο είναι άλλαξα πριν λιγες μέρες έκδοση στο pc και πρέπει να το φτιαξω παλι ώστε να δεχτεί το κινητό για εγκατάσταση Ρομ.
Μια μέρα πίσω λογο και δουλειάς.
Ευχαριστώ! -
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
-
Ο/H filosofos77 έγραψε:
-
Ναι δεν αντιλεγω,απλά έχω μια απορία πιο καταστημα μπορεί ή στέλνει official ROM και όχι αυτές τις . . . .μη πω καλύτερα.
Έχω μια απορίααν μια συσκευή ερθει με μια ανάλογη Ρομ και πας και κανεις factory reset ,επανέρχεται πριν την μοντα του ή μετά τρεχουμε και δεν φτάνουμε? -
Το factory reset δεν αλλάζει ρομ....
Αν έχει Unofficial θα μείνει με αυτή... Ίσως βέβαια να μπρικάρει κ όλας. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ίσως βέβαια να μπρικάρει κ όλας.
Αυτό για κάποια παιδιά που στην αρχή χαίρονται που έχει ελληνικά το κινητό που αγοράζουν και στο τέλος λυπούνται γιατί τελικά είχε.
Συγνώμη για το εκτός θέματος και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. -
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Ο/H astrah έγραψε:
ναι παραληψη εχουν και τα 2 wake up με το ανοιγμα αλλα αν γυρισει αναποδα πχ ανοίγει το πορτακι. Δεν το κραταει δηλ ο μαγνητης ειναι μονο για να ανοιχνευει το ανοιγμα
Δεν γνωρίζω για αυτην ψαξε λιωο στο youtube ισως βρεις κατι εαν δεν υπαρχει κάποιος εδω που την εχει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi RN3 pro 32Gb -
-
Ο/H panosvo έγραψε:
Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα το 3S international version από vickmall, είδα οτι υπάρχει ελληνική ρομ που είναι όμως 5.1 android, γιατί συμβαίνει αυτό την στιγμή που οι global κλπ είναι με 6 android
Τα πέρασα όλα και δεν είδα κάποιο με B20.
Για ανέβασε link. -
Καποιος που έχει λειτουργησει το κινητο με cosmote, πιανει 4G ή μεχρι Η+ ; Για λιγη ωρα που το λειτουργησα δεν ειδα 4G παντως..
@filosofos77 vickmall.com/official-internat…-charge-4100mah-grey.html -
Ναι αυτό είναι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0