Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Ευχαριστώ για τα link.
Η ρομ που φαίνεται στο screenshot είναι η chinese developer?
(Έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά) -
-
Ευχαριστώ, όλα μια χαρά!
-
Οπως εχω πει και πάλι στην περιοχή που είμαι η Vodafone χρησιμοποιεί την 800αρα μπάντα και ενώ η άλλη μου συσκευή εχει κανονικά 3g το redmi 3s στην αρχή εχει 3g και μετά το χάνει σε Ε χωρίς να το επαναφέρει ποτέ σε 3g. Είχα διαβάσει ότι βάζοντάς 2sim στην συσκευή το πρόβλημα λύνεται και είπα να το δοκιμάσω. Εκοψα μία παλιά κάρτα wind που δεν χρησιμοποιούσα αλλά είναι ενεργή κανονικά εννοώ είναι ενεργό το νούμερο. Την έβαλα στο δεύτερό plot την έβαλα pin και ως δια μαγείας εδώ και μία ωρα οταν χάσει σήμα το 3g σε Ε μόλις βρει πάλι 3g δίκτυο επανέρχεται κανονικά. Θα το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω. Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και συγχωρέστε με για το μεγάλο κείμενο
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:
Οπως εχω πει και πάλι στην περιοχή που είμαι η Vodafone χρησιμοποιεί την 800αρα μπάντα και ενώ η άλλη μου συσκευή εχει κανονικά 3g το redmi 3s στην αρχή εχει 3g και μετά το χάνει σε Ε χωρίς να το επαναφέρει ποτέ σε 3g. Είχα διαβάσει ότι βάζοντάς 2sim στην συσκευή το πρόβλημα λύνεται και είπα να το δοκιμάσω. Εκοψα μία παλιά κάρτα wind που δεν χρησιμοποιούσα αλλά είναι ενεργή κανονικά εννοώ είναι ενεργό το νούμερο. Την έβαλα στο δεύτερό plot την έβαλα pin και ως δια μαγείας εδώ και μία ωρα οταν χάσει σήμα το 3g σε Ε μόλις βρει πάλι 3g δίκτυο επανέρχεται κανονικά. Θα το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω. Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και συγχωρέστε με για το μεγάλο κείμενο
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Αυτό το πρόβλημα στην Vodafone το παρατήρησα και εγώ χθες σε international έκδοση με global dev rom. Δεν γνωρίζω που οφείλεται δυστυχώς αλλά σίγουρα όχι στην 20άρα μπάντα αν την έχει ή όχι το κινητό.
-
Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s.
Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω.
Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί.
Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery.
Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode.
Τί μπορώ να κάνω? -
Ο/H turbomiui έγραψε:
Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s.
Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω.
Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί.
Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery.
Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode.
Τί μπορώ να κάνω?
-
@turbomiui δοκίμασε αυτή την διαδικασία
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
edit: με πρόλαβες @hellmore
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0