Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H Omerta έγραψε:
edit: Οι θήκες και τα tempered (γενικά τα αξεσουάρ) για το 3ς,3χ, 3 προ είναι ίδια; Ευχαριστώ
-
Για όλα αυτά έτσι;
-
Καλησπέρα, νέος χρήστης, μπαίνω γιατί αγόρασα ένα (international) Redmi 3s (3GB ram) απο geekbuying για μια φίλη
και παρ'ότι international απουσιάζουν πλήρως τα ελληνικά απο παντού. Επειδή η κοπέλα θέλει να το δουλεύει με ελληνική γλώσσα
θέλω να περάσω την αντίστοιχη MIUI rom.
Είδα τον οδηγό που έχετε φτιάξει για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader και μετά να flashαρουμε τη rom...
Θα ήθελα να ρωτήσω, ποια rom να βάλω; Την "xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_Stable-V8.0.2.0" ;
Υποστήριξη και updates ΟΤΑ θα υπάρχουν κανονικά; -
Καλησπέρα. Νέος και εγώ και μόλις σήμερα κατάφερα με λίγο κόπο να περάσω την ελληνική rom Stable-V8.0.2.0 με τη βοήθεια των οδηγών και των μελών στο καινούριο μου redmi 3s.
Τωρα έχω φάει σκαλωμα με το Google launcher. Κατάφερα να το κανω default αντί για το mi home αλλα με το που κανω την αλλαγή χάνω τις εφαρμογές!
Το app drawer είναι άδειο! Το εχει προσπαθήσει κανεις; -
Ο/H Playmobit έγραψε:
Υποστήριξη και updates ΟΤΑ θα υπάρχουν κανονικά;
ΟΤΑ δεν θα έχει , θα κάνεις χειροκίνητα όποιο update θέλεις., -
Καλησπερα παιδια,εφτασε και σε μενα το redmi 3s pro και θελω να του περασω την ελληνικη ρομ.Εχω κανει mi account και εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα boot. Θελω αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει βημα βημα γιατι φοβαμαι μην το μπρικαρω και μεινω μετα χωρις τηλεφωνο. Κατι αλλο ,χρειαζεται να εχω 64βιτ pc για να γινει η δουλεια? σας στελνω φωτο απο το about
-
Είσαι στην καλύτερη φάση... Πέρνα τον λογαριασμό μέσα στο κινητό αν έχεις άδεια, άστο λίγο να συγχρονίσει και ξεκίνα με ξεκλείδωμα...
Αν κάπου κολλήσεις ρώτα..
Ξεκινάς από το βήμα 2
Διαδικασία ξεκλειδώματος -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Είσαι στην καλύτερη φάση... Πέρνα τον λογαριασμό μέσα στο κινητό αν έχεις άδεια, άστο λίγο να συγχρονίσει και ξεκίνα με ξεκλείδωμα...
Αν κάπου κολλήσεις ρώτα..
Ξεκινάς από το βήμα 2
Διαδικασία ξεκλειδώματος
-
-
στο βημα 3 ποιους drivers πρεπει να βαλω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0