Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H panykony έγραψε:
το MIPCSuite
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Γεια σας παιδια. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα με εμενα με το 3g?δλδ επειλεγω 3g και αυτο ειναι κολλημενο στο Ε
Ναι το έχουμε αρκετοί. Δοκίμασε να βάλεις στο 2ο slot μία κάρτα sim ωστε να έχεις 2 στο Κινητό και θα δουλεύει μία χαρά
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Γεια σας παιδια. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα με εμενα με το 3g?δλδ επειλεγω 3g και αυτο ειναι κολλημενο στο Ε
-
εγω δοκίμασα να βάλω προτίμηση στα 4g δίκτυα και απενεργοποίησα την αυτόματη επιλογή παρόχου μιας και απο ότι είδα οταν ήταν σε αυτόματη επιλογή συνδεόταν μόνο σε 2g . Ω του θαύματος στην αναζήτηση φορέα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 4g 3g 2g , επιλέγοντας φορέα (vodafone ) 4g ή 3g έχω κανονικά Η Η+ και μέχρι τώρα είναι σταθερή η σύνδεση. Συνεπώς παμε ρυθμίσεις -καρτες sim & δίκτυα κινητής- καρτα 1 ή 2 (όποια έχουμε για δεδομένα)-προτιμώμενος τύπος δικτύου 4g (ή 3g) και μετά φορείς δικτύου ,απενεργοποιούμε το κουμπι της αυτόματης επιλογής . Θα κάνει αναζήτηση και θα εμφανίσει αποτελέσματα για όλους τους παρόχους πχ vodafone 2g , vodafone 3g , vodafone 4g .και το ίδιο για wind,cosmote .Επιλέγουμε παροχο 3g ή 4g και το πρόβλημα λύνεται. Θα δούμε πια Η Η+
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τώρα υπομονή να τον ξεκλειδώσεις.
Ξεκινάω.
Παράλληλα μου ήρθε και ειδοποίηση για update στην 6.9.15. Να κάνω το update πρώτα; -
καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!!εχω την international version tou redmi3s και περασα την stable rom 8.0.5 του παικταρα @gkalen!!!δεν πιστευω να επηρεαζει τη band20 που εχει το κινητο καθως ειναι θεμα hardware η band,ετσι δεν ειναι???
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όχι... να ξεκλειδώσεις...
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
και μου γράφει ότι το πακέτο δεν αναγνωρίζεται... κατέβασα την 6.9.15. να κατεβάσω την προηγούμενη; -
-
@Hector Drogalas το wifi το έχεις ανοιχτό?? Αν ναι κανε 3-4 προσπάθειες. Μπορει να υπάρχει φόρτος στους servers της Xiaomi..
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Περίμενε βρε... developer δεν έχεις;
Αν ναι ξέχνα το βήμα ένα..
Ξεκίνα από το βήμα 2.
thanks @Bodai!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0