όλα τέλεια!!! το κινητό άνοιξε!!! ευχαριστώ και πάλι!!!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βρε μην σας τρώει το άγχος.. Όλα καλά θα πάνε.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ειρθε το κινητό έχει την Μiui global stable 7.5 .Πως μεταφέρεις τις επαφές από την κάρτα. sim. στό τηλέφωνο.
-
Ο/H pagouras7 έγραψε:
Ειρθε το κινητό έχει την Μiui global stable 7.5 .Πως μεταφέρεις τις επαφές από την κάρτα. sim. στό τηλέφωνο.
-
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση στις contatcts έχει το αγγλικό αλφαβητάριο όταν λέμε ξ στο ελληνικό στo αγγλικό αντιστοιχεί to j ;;;;;
-
Ο/H pagouras7 έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση στις contatcts έχει το αγγλικό αλφαβητάριο όταν λέμε ξ στο ελληνικό στo αγγλικό αντιστοιχεί to j ;;;;;
-
Nflo σε ευχαριστώ πάρα πολύ το έκανα
-
Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που να εχει παρει back cover mofi ή nilkin ή καποιο αλλο ,να μου πει ποιο ειναι καλυτερο σε αισθηση-καλυψη κινητου κ.α. ?
-
-
Ο/H hellmore έγραψε:
Παρέλαβα την Τετάρτη την internation έκδοση του κινητού και η μόνη διαφορά σε θέμα hardware είναι ότι υποστηρίζει την 20άρα μπάντα που απ'ότι ξέρω την χρησιμοποιεί αρκετά η Wind και πιθανόν να έχεις πρόβλημα αν δεν την έχει το κινητό σου και είσαι στο δίκτυο της(Όχι ότι θα έπιανες ποτέ 4G ούτε 2G δεν είχα στην Λάρισα! :P). Το φλάσαρα με global dev από το επίσημο site και όλα δουλεύουν κανονικά
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Εχει παραλαβει κανεις απο Vickmall την international εκδοση 3S 3/32 ; Υπαρχει κανενα προβλημα με το κινητο;
*post 621Global V10.2.2.0.MALMIXM -
Ο/H armadoran έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Παρέλαβα την Τετάρτη την internation έκδοση του κινητού και η μόνη διαφορά σε θέμα hardware είναι ότι υποστηρίζει την 20άρα μπάντα που απ'ότι ξέρω την χρησιμοποιεί αρκετά η Wind και πιθανόν να έχεις πρόβλημα αν δεν την έχει το κινητό σου και είσαι στο δίκτυο της(Όχι ότι θα έπιανες ποτέ 4G ούτε 2G δεν είχα στην Λάρισα! :P). Το φλάσαρα με global dev από το επίσημο site και όλα δουλεύουν κανονικά
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Εχει παραλαβει κανεις απο Vickmall την international εκδοση 3S 3/32 ; Υπαρχει κανενα προβλημα με το κινητο;
-
Καλησπέρα φίλοι. Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 3S. Δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα, παρ'όλα αυτά αποφάσισα να εγκαταστήσω τη stable ROM και πράγματι το κινητό βελτιώθηκε εκπληκτικά. Συνεχίζουν όμως, να υπάρχουν ορισμένες δυσλειτουργίες.
1ον Τα clock widget που περνάω δεν ανανεώνουν την ώρα από μόνα τους, πρέπει να πατήσω επάνω για να ανανεωθεί. Δοκίμασα πάνω από 10 widget και το πρόβλημα παραμένει, οπότε είναι σίγουρα θέμα του κινητού.
2ον Η ένταση του μικροφώνου είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα στις κλίσεις να ακούγομαι ελάχιστα. Δεν έχω βρει πουθενά επιλογή για αύξηση της έντασης του μικροφώνου.
3ον Στην εφαρμογή facebook messenger ενεργοποιώ τις εικόνες συνομιλητών κανονικά με την ενεργοποίηση επικάλυψη άλλων εφαρμογών και ενώ στην αρχή λειτουργεί κανονικά, μετά από λίγη ώρα απενεργοποιείται. Το ίδιο συμβαίνει και με μια εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που έχω εγκαταστήσει. Ενώ στην αρχή λειτουργεί κανονικά, μετά από λίγη ώρα απενεργοποιείται. Αυτά τα λίγα... και σημειώνω πως αυτά παρέμειναν μετά την εγκατάσταση της τελευταίας Stable ROM. Άρα φανταστείτε πόσα προβλήματα είχε πριν.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! -
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που να εχει παρει back cover mofi ή nilkin ή καποιο αλλο ,να μου πει ποιο ειναι καλυτερο σε αισθηση-καλυψη κινητου κ.α. ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0