Οταν το πήρες είχε την official global stable ή κάποια ανεπίσημη;Ο/H hellmore έγραψε:
Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@nikoscar
1. Κλείδωσε την μαμά εφαρμογή του καιρού ώστε να μην κλείνει για να κάνει αυτόματη ανανέωση της ώρας
2. Μπορεί να είναι πρόβλημα της ρομ...ίσως κάποιο άλλο παιδί που έχει την ίδια συσκευή ρομ μπορεί να πει κάτι παραπάνω
3. Είναι θέμα δικαιωμάτων
Για το 1 και 3 δες εδώ Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Μεταφέρθηκε στην γενική συζήτηση -
Γεια σας, ειμαι νεο μέλος στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος ενός redmi 3s.
παρατηρώ οτι τοσο σε αυτη την έκδοση όσο και στη προηγούμενη δε μπορώ να προσθεσω δακτυλικό αποτύπωμα.
έχει παρατηρήσει κανείς αλλος αυτο το πρόβλημα στο redmi 3s??
τι μου προτεινεται να κανω για να συγουρευτω οτι δεν εχω hardware πρόβλημα! -
-
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση.
-
Κομπλέ και ο bootloader
Πως βγαίνει απο το fastboot???????
edit: κραταμε πατημένο το power gia 20 cecGlobal V10.2.2.0.MALMIXM -
Καλημερα παιδια, εχω προβλημα.
Εχω το 3S 3/32 με stable global 7.5.9. Τη ROM τη δουλευω κανονικα εδω και μια βδομαδα χωρις προβληματα. Ξαφνικα σημερα παρουσιαστηκε το γνωστο προβλημα με το G. Δηλαδη δεν πιανει 3g/4g καθολου, μονο G και κατα διαστηματα καθολου σημα! Διαβασα καποια αλλα περιστατικα με λυση την προσθηκη 2ης SIM, δεν πιανει ομως σε μενα. Διαβαζω και στο forum του εξωτερικου οτι ειναι γνωστο το προβλημα και οτι η stable global 7.5.8 δεν το ειχε.
Πως θα κανω downgrade στην προηγουμενη εκδοση ROM; Θα κατεβασω απο εδω MIUI 7.5 Global Stable V7.5.8.0.MALMIDE for Redmi 3S Released! Download Here! - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum το αρχειο fastboot ή recovery; Και επειτα θα χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο; Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) -
Ο/H dionisis-noni-1979 έγραψε:
Γεια σας, ειμαι νεο μέλος στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος ενός redmi 3s.
παρατηρώ οτι τοσο σε αυτη την έκδοση όσο και στη προηγούμενη δε μπορώ να προσθεσω δακτυλικό αποτύπωμα.
τι μου προτεινεται να κανω για να συγουρευτω οτι δεν εχω hardware πρόβλημα!
Ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο "About phone" -
Ο/H dionisis-noni-1979 έγραψε:
τι μου προτεινεται να κανω για να συγουρευτω οτι δεν εχω hardware πρόβλημα!
Δοκίμασε να κάνεις wipe cache & dalvik cache και αν δεν φτιάξει ίσως να πρέπει να πας σε Factory Reset. -
Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;
-
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;
Εικάζω πως είναι θέμα συχνοτήτων. Λανθασμένη εικασία, μόλις είδα ότι και οι τρεις εταιρίες λειτουργούν στην συχνότητα B1 (2100Mhz) για 3G.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0