Δεν υφισταται θεμα συχνοτητων, το προβλημα ειναι διεθνες, κοιταξα και στο αγγλικο forum και το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Το προβλημα μου τωρα ειναι αλλο. Εβαλα την MIUI 8 china stable και το κινητο δεν μπαινει στο download mode για να flashαρω παλι την 7.5.9. που θελω. Μπαινω με volup+power στη γνωστη πορτοκαλομπλε οθονη και οταν παταω download απλα bootαρει το κινητο. Οποτε δε μπορω να βαλω με miflash πλεον την παλιοτερη rom. Βοηθειστε!Ο/H hellmore έγραψε:
Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με το 3G αλλά μόνο με Vodafone σύνδεση, με Cosmote που δοκίμασα δεν το εμφανίζει. Εικάζω πως είναι θέμα συχνοτήτων.Ο/H Saloufardos έγραψε:
Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Βοηθειστε!
Και στα 2 πρέπει να είσαι σε fastboot -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Βοηθειστε!
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Υπαρχει προβλημα;
Το πολύ πολύ να κάνει reboot ¨η και τίποτα. -
Το κινητο ειναι πλεον σε μαυρη οθονη, αυτο σημαινει οτι ειμαι στο download mode;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Υπαρχει προβλημα;
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σύνδεσε και το και δες.. Λογικά πρέπει να είναι σε com θυρα...
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι.. πρόσεχε όμως.... Είναι λίγο περίεργη η διαδικασία σε edl.
-
Καλησπέρα, παρέλαβα την παρασκευή το κινητό από το vickmall. Έχει αυτή τη ρομ περασμένη πάνω και μου βγάζει και update.
Έχω στείλει ήδη αίτηση για unlock και μου ήρθε εχθές ο κωδικός.
Ποια ρομ προτείνετε που είναι δοκιμασμένη να περάσω πάνω; Θα δοθεί στην πεθερά μου το κινητό και δεν θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης κάθε λίγο, οπότε μια ρομ που να είναι καλή είναι αρκετή νομίζω
-
Ο/H aloutos έγραψε:
Θα δοθεί στην πεθερά μου το κινητό και δεν θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης κάθε λίγο,
Σύντομα θα πάρει και Ελληνικά/ -
Η τελευταία Ελληνική έκδοση είναι η 8.0.5.0;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0