Δεν υφισταται θεμα συχνοτητων, το προβλημα ειναι διεθνες, κοιταξα και στο αγγλικο forum και το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Το προβλημα μου τωρα ειναι αλλο. Εβαλα την MIUI 8 china stable και το κινητο δεν μπαινει στο download mode για να flashαρω παλι την 7.5.9. που θελω. Μπαινω με volup+power στη γνωστη πορτοκαλομπλε οθονη και οταν παταω download απλα bootαρει το κινητο. Οποτε δε μπορω να βαλω με miflash πλεον την παλιοτερη rom. Βοηθειστε!Ο/H hellmore έγραψε:
Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με το 3G αλλά μόνο με Vodafone σύνδεση, με Cosmote που δοκίμασα δεν το εμφανίζει. Εικάζω πως είναι θέμα συχνοτήτων.Ο/H Saloufardos έγραψε:
Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Για δοκίμασε με αυτό και με αυτό.... To πρώτο έχει οδηγίες... Το δεύτερο τρέχεις το edl.cmd με πατημένα vol + & -Ο/H Saloufardos έγραψε:
Βοηθειστε!
Και στα 2 πρέπει να είσαι σε fastboot -
Το πρωτο εχει στο ονομα του τη λεξη ido. Υπαρχει προβλημα;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για δοκίμασε με αυτό και με αυτό.... To πρώτο έχει οδηγίες... Το δεύτερο τρέχεις το edl.cmd με πατημένα vol + & -Και στα 2 πρέπει να είσαι σε fastbootΟ/H Saloufardos έγραψε:
Βοηθειστε!
-
Όχι δεν υπάρχει θέμα...Ο/H Saloufardos έγραψε:
Υπαρχει προβλημα;
Το πολύ πολύ να κάνει reboot ¨η και τίποτα. -
Το κινητο ειναι πλεον σε μαυρη οθονη, αυτο σημαινει οτι ειμαι στο download mode;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όχι δεν υπάρχει θέμα...Το πολύ πολύ να κάνει reboot ¨η και τίποταΟ/H Saloufardos έγραψε:
Υπαρχει προβλημα;
-
-
εμφανιζεται αυτο στο device manager , οποτε μαλλον ειμαι ετοιμος για miflashΟ/H geoanto555 έγραψε:
Σύνδεσε και το και δες.. Λογικά πρέπει να είναι σε com θυρα...
-
-
Την εχω ξανακανει οποτε εχω την εμπειρια. Τελικα περασα επιτυχως την global stable 7.5.9. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Τωρα πλεον περιμενουμε λυση απο τους developpers για το θεμα με το σημα.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι.. πρόσεχε όμως.... Είναι λίγο περίεργη η διαδικασία σε edl.
-
Καλησπέρα, παρέλαβα την παρασκευή το κινητό από το vickmall. Έχει αυτή τη ρομ περασμένη πάνω και μου βγάζει και update.
Έχω στείλει ήδη αίτηση για unlock και μου ήρθε εχθές ο κωδικός.
Ποια ρομ προτείνετε που είναι δοκιμασμένη να περάσω πάνω; Θα δοθεί στην πεθερά μου το κινητό και δεν θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης κάθε λίγο, οπότε μια ρομ που να είναι καλή είναι αρκετή νομίζω
-
Αν δεν έχει πρόβλημα με τα Αγγλικά άστο όπως είναι.... Θα κάνει και το update του και θα ναι μια χα΄ρα.Ο/H aloutos έγραψε:
Θα δοθεί στην πεθερά μου το κινητό και δεν θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης κάθε λίγο,
Σύντομα θα πάρει και Ελληνικά/ -
Η τελευταία Ελληνική έκδοση είναι η 8.0.5.0;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0