Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Καλησπέρα παίδες.
Για να αναβαθμίσω από την Stable V8.0.2.0 σε V8.0.5.0 ρίχνω το zip στο εσωτερικο χώρο του τηλ. χύμα και μετά από το
update παταω το ''λήψη πακέτου ενημέρωσης'' ή ''αναβάθμισης'' ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H hellmore έγραψε:
Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση.
Μηπως έχεις και κάποιο πρόχειρο σκορ στο Antutu; -
Ο/H bag67 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες.
Για να αναβαθμίσω από την Stable V8.0.2.0 σε V8.0.5.0 ρίχνω το zip στο εσωτερικο χώρο του τηλ. χύμα και μετά από το
update παταω το ''λήψη πακέτου ενημέρωσης'' ή ''αναβάθμισης'' ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση.
-
3η μέρα σήμερα με το 3S
Εχω παρατηρήσει τελικά οτι η οθόνη αφής λειτουργεί πολύ καλά όταν κρατάω το τηλέφωνο στα χέρια μου.
Οταν το ακουμπάω ξάπλα στο γραφείο για κάποιο λόγο δεν έχει καλή απόκριση.(πχ σε γρήγορα πατήματα χρειάζεται και δεύτερο πάτημα)
Αν μπορεί κάποιος ας κάνει καμιά δοκιμή γιατί δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα του τηλεφώνου ή πρέπει να κόψω τα νύχια μουGlobal V10.2.2.0.MALMIXM -
Δείτε αυτό που λέω μπας και με βοηθήσει κανένας...
Global V10.2.2.0.MALMIXM -
Ο/H armadoran έγραψε:
3η μέρα σήμερα με το 3S
Εχω παρατηρήσει τελικά οτι η οθόνη αφής λειτουργεί πολύ καλά όταν κρατάω το τηλέφωνο στα χέρια μου.
Οταν το ακουμπάω ξάπλα στο γραφείο για κάποιο λόγο δεν έχει καλή απόκριση.(πχ σε γρήγορα πατήματα χρειάζεται και δεύτερο πάτημα)
Αν μπορεί κάποιος ας κάνει καμιά δοκιμή γιατί δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα του τηλεφώνου ή πρέπει να κόψω τα νύχια μου
-
100% πρόβλημα
η δεξιά μερια δεν δουλευει καλά..... αντε βγάλε ακρη τώρα..... ξενέρωσα
Global V10.2.2.0.MALMIXM -
-
Στο ξεκλείδωμα καλά είναι να έχεις developer rom... Να ξαναπεράσεις την stable σίγουρα δεν χρειάζεται..
-
Ο/H aloutos έγραψε:
στη διαδικασία ξεκλειδώματος (έχω λάβει κωδικό) για να περάσω αργότερα την GTV 8.0/Stable 8.0.5.0 (MALCNDG), χρειάζεται να περάσω ξανά την Global V7.5.9.0.MALMIDE ενώ την έχει ήδη πάνω το κινητό με το τελευταίο update που μου έκανε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0