Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Λοιπόν, δεν ξέρω εάν είναι θέμα της MM, της MIUI 8, του Redmi 3S, του Gravity Screen ή συνδυασμός κάποιον από αυτών ή ακόμα και όλων αλλά αν ενεργοποιήσεις το Gravity Screen το κινητό δεν μπαίνει σε Deep Sleep.
-
Οντας απογοητευμενος με την XIAOMI που δεν παρεχει fix για το σοβαρο προβλημα με το σημα του κινητου, αποφασισα να δοκιμασω την ελληνικη rom. Μερικες ερωτησεις/διευκρινησεις θα ηθελα.
1. Το κινητο μου εχει την 7.3.10 chinese stable, εχει κλειδωμενο bootloader, εχω εγκριση για ξεκλειδωμα, χρειαζεται να περασω πρωτα αλλη rom για να ξεκλειδωσω και ποια ειναι η διαδικασια;
2. Υπαρχει miui 7 εκδοση της ελληνικης rom ή πρεπει να περασω την miui 8; Υπαρχουν γνωστα προβληματα; Ποιον οδηγο θα ακολουθησω για το flashαρισμα;
3. Εχοντας περασει την ελληνικη rom, το κινητο ειναι rooted ή τελειως αλλο θεμα αυτο; -
Ο/H Saloufardos έγραψε:
. Το κινητο μου εχει την 7.3.10 chinese stable, εχει κλειδωμενο bootloader, εχω εγκριση για ξεκλειδωμα, χρειαζεται να περασω πρωτα αλλη rom για να ξεκλειδωσω και ποια ειναι η διαδικασια;
2. Υπαρχει miui 7 εκδοση της ελληνικης rom ή πρεπει να περασω την miui 8; Υπαρχουν γνωστα προβληματα; Ποιον οδηγο θα ακολουθησω για το flashαρισμα;
3. Εχοντας περασει την ελληνικη rom, το κινητο ειναι rooted ή τελειως αλλο θεμα αυτο;
Κανονικά για να πιάσει 100% προτείνουμε developer αν και αρκετές φορές πέρασε το ξεκλείδωμα και με κάποιες stable (επίσημες φυσικά και όχι των κινεζομάγαζων !!!! )
2. Υπάρχει και 7, υπάρχει και 8. Αλλά δεν ξέρω για ποιο κινητό μιλάς. Δεν μας ανάφερες τι κινητό έχεις και δεν το έβαλες και στο προφίλ σου. Για κάθε κινητό είναι άλλες Ρομ. Επίσης κάποια έχουν marshmallow και κάποια lollipop. Οδηγό δεν μπορώ να σου πω αφού δεν ξέρω τι κινητό έχεις. Επίσης τα προβλήματα και γενικά το Changelog της κάθε Ρομ αναγράφεται στο τόπικ της μπροστά μπροστά.
3. Το κινητό με ελληνική ρομ είναι rooted αν διαλέξεις developer. Αν διαλέξεις stable τότε υπάρχει διαδικασία που δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
ΥΓ- Γνωρίζω ότι εδώ είναι το τόπικ του Redmi 3 S αλλά τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Γι`αυτό και σε ρωτάω τι κινητό έχεις. -
Όσοι έχετε το Redmi 3S και developer rom ή stable με root για βάλτε την παρακάτω εφαρμογή και κάντε έναν έλεγχο εάν σας δείχνει την band 20 των 800Mhz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el -
-
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Καλησπερα παιδια, μολις παρελαβα τη συσκευη, εχω κανει αιτηση για Unlock μου εχουν στειλει το προγραμματακι,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω και να σεταρω τη συσκευη, ποια rom να βαλω developer η οχι και γιατι; Ευχαριστω...
-
@Moneytarey επίσης κάνε ένα έλεγχο του bootloader (δες εδώ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
Ποιά rom θα βάλεις είναι δική σου επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα μια από τις Ελληνικές του φόρουμ εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/
Εννοείτε ότι μιλάμε για το Redmi 3S (land) γιατί στο προφίλ σου έχεις το redmi note 2. -
Ο/H nflo έγραψε:
@Moneytarey επίσης κάνε ένα έλεγχο του bootloader (δες εδώ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
Ποιά rom θα βάλεις είναι δική σου επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα μια από τις Ελληνικές του φόρουμ εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/
Εννοείτε ότι μιλάμε για το Redmi 3S (land) γιατί στο προφίλ σου έχεις το redmi note 2.
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
παιζει σημαντικο ρολο
Αν είναι ξεκλείδωτος, βάλεις official rom ξανά κάνεις έλεγχο και εάν έχει κλειδώσει σημαίνει ότι είχε ξεκλειδώσει από κάποιον με unofficial τρόπο -
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Γιατι να ελεγξω τον bootloader, παιζει σημαντικο ρολο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0