You may think you can fly - but you better not try
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Το Redmi 3s παραδόθηκε με επιτυχία στην ανηψιά και δουλεύει άψογα!
(Παρέμεινε μόνο το θέμα με τις προτάσεις για τηλέφωνα Ινδίας και ο μη συγχρονισμός με το Mi Cloud, βίντεο που μεταφέρθηκαν από τον υπολογιστή στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου)
Anyway η μικρή είναι κατενθουσιασμένη!
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια -
Καλησπερα παιδια
παρακαλω καντε μια καλη πραξη και αφου κανετε sign in με τον επισημο λογαριασμο σας στο MI, πατηστε το κουμπι CONFIRM σ αυτο το θεμα.
Redmi 3s signal problem always at 2G (with good 3g/4g) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Το ζητημα ειναι σοβαρο, υποφερουμε σχεδον 3 μηνες τωρα, τα κινητα μας ειναι ουσιαστικα αχρηστα χωρις 3g/4g και πρεπει να μαζεψουμε οσο δυνατο περισσοτερα confirms για να ασχοληθουν οι developers και να λαβουμε επιτελους ενα fix.
Ακομα κι αν δεν αντιμετωπιζετε τετοιο θεμα, ειναι πολυ σημαντικο να συνεισφερετε με ενα απλο πατημα κουμπιου για εμας τους υπολοιπους.
Ευχαριστω πολυ! -
Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ.
Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20.
Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές χωρίς την band 20?
Ευχαριστώ προκαταβολικα και συγνώμη αν χαλάω το θέμα απλά διάβασα για διάφορα brick και δεν θέλω να κάνω κάτι λαθος -
-
-
Κατεβάζεις την ρομ στον υπολογιστή
Την αντιγράφεις στο κινητό
Μπαίνεις TWRP > Install > swipe to flash > reboot to system -
Καλησπέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από geekbuying, το έχει σε προσφορά $110
XIAOMI Redmi 3S 4G LTE 2GB 16GB Smartphone - Dark Gray
Σε αυτή την έκδοση τι rom θα φοράει, θα μπορώ εύκολα να περάσω την ελληνική;
Ή να το πάρω από vickmall και να ξεμπερδεύω; και αν ναι με ποια rom από τις 3 που έχει;
XIAOMI Redmi 3S 2GB +16GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery
Ευχαριστώ
Bodai: Non affiliate links removed. FORUM RULES -
Ο/H zk750 έγραψε:
Καλησπέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από geekbuying
You may think you can fly - but you better not try -
παίδες καλημέρα για λίγο καιρό ήμουν χωρίς Κινέζο, η ανάγκη όμως για κινητό εργασίας που να κρατάει μία γεμάτη μέρα με φουλ χρήση με οδήγησαν στην αγορά του redmi 3s prime international version από vickmall.
Μπορεί να δώσει κάνεις τα φώτα του για την προέλευση της εν λόγω έκδοσης, ξέρω ότι έχει την 800αρα μπάντα 4g και ότι έχουμε ευρωπαϊκό φορτιστή ενώ η ρομ είναι global.
Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey.
υπάρχει περίπτωση να είναι μια Ταϊβάν παραλλαγή όπως το Kate redmi note 3 ?! -
Ο/H ross έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ.
Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20.
Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές χωρίς την band 20?
Ευχαριστώ προκαταβολικα και συγνώμη αν χαλάω το θέμα απλά διάβασα για διάφορα brick και δεν θέλω να κάνω κάτι λαθος
Ο/H ross έγραψε:
Πέρασα με την βοήθεια των οδηγών την ελληνική ρομ dev και ήθελα να ρωτήσω τα updates τώρα θα γίνονται Ota ή θα τα κάνω χειροκινητα;
Το λέω προς ενημέρωση και βοήθεια κάποιων άλλων που ψάχνουν λύσεις. Τα post δεν θα πρέπει να αφήνονται ορφανά -
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το proximity sensor... Σε άσχετες φάσεις κολλάει και "βλέπει" πως κάτι υπάρχει κοντά στην οθόνη με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται συνέχεια η λειτουργία prevent pocket call με τις ενοχλητικές πορτοκαλί μπάρες όταν πάω να ξεκλείδωσω το κινητό και όταν πάω να κάνω κλήση η οθόνη σβήνει απευθείας και μένει σβηστή σαν να το ακουμπάω στο αυτί μου χωρίς να μπορώ να τερματίσω την κλήση ή να κάνω οτιδήποτε άλλο. Μπήκα σε hw test mode με τον κωδικό *#*#64663#*#* και είδα πως όντως το proximity sensor αλλά και το optical sensor είναι κολλημένα και δεν αντιλαμβάνονται αλλαγές στην απόσταση. Το πρόβλημα φεύγει μόνο με restart αλλά επανέρχεται 2-3 φορές την εβδομάδα και είναι σπαστικό.
Redmi 3s
6.0.1 MMB29M
MIUI 8.0.5.0 (MALCNDG)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0