Και κάτι ακόμα. Είμαι συνδρομητής cosmote. Επειδή στο σπίτι μου δεν έχω καλό σήμα μου έδωσαν μια συσκευή "τέλειο σήμα" η οποία εκπέμπει μόνιμα σε 3G. Το Redmi 3s αναγνωρίζει το σήμα ως 3G και ενώ κάνω κλήσεις κλπ κανονικότατα έχω ανοιχτά τα δεδομένα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά. Έχει κανεις καμία ιδέα;
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
-
-
Ο/H m_ps_ έγραψε:
Σορρυ αν σπαμαρω απλά μ έρχονται ένα ένα... πιο πάνω κάποιος ανέφερε το θέμα της Β20 με την ελληνική ρομ. Εγώ που έχω το 3s international version από geek buying με περασμένη πλέον την ελληνική stable 8.0.6.0 από εδώ θα πιάνω την B20? Τι ισχύει;
Ανεβασε και ενα Screenshot Settings/About Phone να δούμε ποια rom έχεις ακριβώς ... -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H ross έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ.
Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20.
Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές χωρίς την band 20?
Ευχαριστώ προκαταβολικα και συγνώμη αν χαλάω το θέμα απλά διάβασα για διάφορα brick και δεν θέλω να κάνω κάτι λαθος
Ο/H ross έγραψε:
Πέρασα με την βοήθεια των οδηγών την ελληνική ρομ dev και ήθελα να ρωτήσω τα updates τώρα θα γίνονται Ota ή θα τα κάνω χειροκινητα;
Το λέω προς ενημέρωση και βοήθεια κάποιων άλλων που ψάχνουν λύσεις. Τα post δεν θα πρέπει να αφήνονται ορφανά
Νομίζω όλα πήγαν καλά. Πέρασα την ελληνική ρομ και χωρίς να έχω απόδειξη για αυτό (δεν ξέρω πως δείχνει μπάντα λήψης στα xiaomi) έχω φουλ 4g όπως και στο Samsung που χρησιμοποιώ παράλληλα στο οποίο πληκτρολογωντας *#0011# μου δείχνει band 20. -
@Bodai δεν έχω μαζί μου τη συσκευή τώρα την έχω για 2η. Πιο νωρίς που έγραψα για το θέμα με το proximity sensor είχα κατεβασμένη και περασμένη με twrp από εδώ την ελληνική stable 8.0.5 και μετά είδα πως είχε βγει πιο καινούργια η 8.0.6 (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V8-0-6-0-Xiaomi-RedMi-3S/) και την πέρασα.
Ερώτηση : η XTRV/GTV-6.10.27 που έχει βγει με ανακοίνωση είναι για όλες τις συσκευές; είναι stable? Ποια η διαφορά με αυτή που έχω; -
Η Xtrv/gtv 6.10.27, είναι developer Rom, δηλαδή δοκιμαστική στην οποία δοκιμάζονται διάφορα, που θα ενσωματωθούν στην επόμενη stable, εάν αυτό κριθεί ενδεδειγμένο. Καινούργια developer κάθε εβδομάδα, καινούργια stable περίπου κάθε δύο με τρεις μήνες.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
-
Κάτι δεν πάει καλά...δεν πιάνω 4g γενικά... μόνο H και H+... και έχω βάλει στις ρυθμίσεις να προτιμάει 4g...
-
Ο/H m_ps_ έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά...δεν πιάνω 4g γενικά... μόνο H και H+... και έχω βάλει στις ρυθμίσεις να προτιμάει 4g...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0