Το δικαίωμα σου είναι 14 ημερες ημερολογιακες από την ημερομηνία παραλαβής => Δικαίωμα υπαναχώρησης | ekpizoΟ/H alex42 έγραψε:
καλή ιδέα ήταν να ζητισω τα λεφτά μου πίσω αλλά το κινητό έκανε 15 μέρες να μου έρθει
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ρε @alex42 με όλο το θάρος που μου δίνει το γεγονός ότι δημοσιοποίησες το πρόβλημα σου αν είναι όντως όλα όπως μας τα λες ( δεν αμφιβάλω ) είναι λάθος σου να το κρατήσεις και κρίμα τα χρήματα που έδωσες 150 γιούρια,είναι σίγουρο ότι είσαι 5ος -6ος- 7ος ? στην σειρά που θα το γυρίση το ριμάδι πίσω,μην μασάς !!"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
η ζελατίνα που περιβάλλει το κουτί που βλεπουμε στα βίντεο έλειπε και είχε μία ταινία με που κρατούσε το πάνω μέρος το κατω μέρος σφραγισμένο αλλά τώρα με βάζεις σε ιδέες καθώς εκτός από μία πολύ μικρό σημαδακι στο δακτυλικό και το καμένο πίξελ ήρθε με τι τελευταίο update του mui8 global.. υπάρχει περίπτωση να έφυγε από τι χιαομι με το τελευταίο update mui8? Παιδιά δυστυχώς όπως τα λέω είναι δε υπάρχει λόγος να σας πω ψέμματα ούτος ή άλλος δε έχω πει το κατάστημα που το πήρα.. αλλά αν το έχουν ανοίξει θα το στείλω πίσω και θα πάρω από κινα στα ίδια χρήματα με 3gb ram
-
Το στέλνεις πίσω, μην το σκέφτεσαι...δεν υπάρχει λόγος να έχεις προβληματική συσκευή στα χέρια σου.
-
Καλησπέρα.
Είμαι νέος στο forum. Διάβασα αρκετά πράγματα εδώ, προτού μπω στη διαδικασία να αφήσω το πρώτο μου σχόλιο-ερώτηση, τα οποία με βοήθησαν αλλά χάθηκα κάπως στην πορεία με τον καταιγισμό πληροφοριών, απαντήσεων κλπ στα σχετικά νήματα συζητήσεων.
Αγόρασα από online Κινεζομάγαζο ένα Redmi 3s με προεγκατεστημένη την Official Dev Rom και τη MIUI 8. Τις δύο πρώτες βδομάδες όλα λειτουργούσαν απροβλημάτιστα πχ εβδομαδιαία updates, εξελληνισμός, απόκριση εφαρμογών, σερφάρισμα κλπ. Εδώ και 2 μέρες όμως, όταν έχω ενεργό το σερφάρισμα μόνο με τη χρήση των δεδομένων, αδυνατεί η συσκευή να πλοηγηθεί τόσο σε δίκτυο 4G όσο και σε 3G παρά μόνο σε 2G!!! Δεν έχω Wind για να πω ότι έχω πρόβλημα με τις μπάντες για το 4G που λείπουν από τη συσκευή ενώ άλλαξα την SIM μου σε 4G με επίσκεψη σε κατάστημα του παρόχου.
Γκουγκλάροντας έπεσα πάνω στην περίπτωση που με ενδιαφέρει για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος εδώ . Έκανα επιτυχώς πριν λίγο τη διαδικασία που διάβασα εδώ στο forum για το ξεκλείδωμα του bootloader. Ενημερωτικά, η Xiaomi μού έστειλε την εντολή έγκρισης ξεκλειδώματος του bootloader μέσα σε 8 λεπτά μόνο από την στιγμή που υπέβαλα την αίτηση. Ως κείμενο στην αιτιολόγηση τους έγραψα στα αγγλικά ότι "επιθυμώ το ξεκλείδωμα του bootloader επειδή θέλω να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα στο σερφάρισμα με 4G/3G που εμφανίστηκε χρησιμοποιώντας MIUI 8".
Ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να γράψω εδώ είναι για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω από εδώ και πέρα ώστε να εγκαταστήσω στο κινητό την TWRP recovery και να το ρουτάρω, ώστε να λύσω με το patch που περιγράφεται στο παραπάνω link, το θέμα σερφαρίσματος με 4G/3G με MIUI 8. Να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να αλλάξω ROM.
Ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά θα εκτιμούσα μια σύντομη λύση/υπόδειξη.
Ευχαριστώ. -
@Patrasso X
Από την στιγμή που είσαι με developer ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μόλις ξεκλειδώσεις πρέπει να περάσεις το TWRP εδώ ο οδηγός TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
αφού γίνει και αυτό θα κατεβάσεις αν θέλεις την ελληνική rom η οποία θα εγκατασταθεί με root και άλλα καλώδια xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-6.11.17.zip τώρα αν δεν θέλεις να αλλάξεις rom και να παραμείνεις με την official developer θα κατεβάσεις αυτό SuperSU-v2.78.zip και μέσω του TWRP recovery να κάνεις εγκατάσταση ΠΡΟΣΟΧΗ όμως πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναβάθμιση.
Υπ΄ όψιν η μετάβαση από την official στην ελληνική XTRNbeta1 πριν την εγκατάσταση θα κάνεις factory reset. -
Αυτό είναι το ίδιο πρόβλημα που περιέγραψε ένα άλλο παλικάρι που σταματάει να παίζει σε 3G-4G και μας ζητούσε να κάνουμε report το πρόβλημα ;
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Patrasso X
Από την στιγμή που είσαι με developer ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μόλις ξεκλειδώσεις πρέπει να περάσεις το TWRP εδώ ο οδηγός TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
αφού γίνει και αυτό θα κατεβάσεις αν θέλεις την ελληνική rom η οποία θα εγκατασταθεί με root και άλλα καλώδια xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-6.11.17.zip τώρα αν δεν θέλεις να αλλάξεις rom και να παραμείνεις με την official developer θα κατεβάσεις αυτό SuperSU-v2.78.zip και μέσω του TWRP recovery να κάνεις εγκατάσταση ΠΡΟΣΟΧΗ όμως πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναβάθμιση.
Υπ΄ όψιν η μετάβαση από την official στην ελληνική XTRNbeta1 πριν την εγκατάσταση θα κάνεις factory reset.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά δεν θα το πειράξω γιατί διαπιστώνω από τα γραφόμενα σε διάφορες σελίδες και fora ότι αυτό το πρόβλημα είναι εκτεταμένο σε αυτή τη συσκευή και οι όποιες λύσεις, αν υπάρχουν, είναι προσωρινές και το πρόβλημα συνεχώς επανέρχεται. Οπότε το πιο πιθανό να το επιστρέψω και να αγοράσω κάτι άλλο εκτός και αν η Xiaomi αποφασίσει να δώσει λύση. Πάντως η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη. -
-
ποια ειναι αυτη??? official stable?Global V10.2.2.0.MALMIXM
-
Ο/H armadoran έγραψε:
ποια ειναι αυτη??? official stable?
Ναι
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Stefanidis έγραψε:
Ο/H armadoran έγραψε:
ποια ειναι αυτη??? official stable?
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια καλησπερα πως μπορω να την περασω και εγω στις αδερφης μου??? γιατι τωρα εχει την global beta 8 ετσι οπως το στειλανε!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0