Αφού θυμάμαι δυο από τα ψηφία του κωδικού κάνω δοκιμές κάθε δυο ώρες.H κινέζικη recovery που έχει δεν έχει πουθενά επιλογή για wipe dataΟ/H makis1024 έγραψε:
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H tsad92 έγραψε:
Αφού θυμάμαι δυο από τα ψηφία του κωδικού κάνω δοκιμές κάθε
You may think you can fly - but you better not try -
αυτό ήθελα να πω τόση ώρα και δεν ήξερα πως....
ήρθες και μας έφαγες τη δόξα γμτκρμ!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H tsad92 έγραψε:
=============== Νοε 27th 2016, 3:22pm ===============
Ο/H tsad92 έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H tsad92 έγραψε:
-
τζούφιο ήτανε?????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H tsad92 έγραψε:
Καμία αλλαγή μετά από erase
Μάλλον την έσβησες από το account σου.
Find device-Redmi 3s online πατας εκει να κανει locate και κατω δεξια εχει επιλογή wipe device (factory reset)You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H tsad92 έγραψε:
Καμία αλλαγή μετά από erase
Μάλλον την έσβησες από το account σου.Find device-Redmi 3s online πατας εκει να κανει locate και κατω δεξια εχει επιλογή wipe device (factory reset)
-
Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια.Στο μενου μπαταρια-τροφοδοσια-εξοικονομηση μπαταριας την ενεργοποιω οταν δεν θελω να τρεχει στο backround τιποτα. παρατηρησα οτι ενω την ειχα ανοικτη ενεργοποιησα τα wifi για να βρω ενα τηλεφωνο στον chrome και αρχησαν να βαρανε ειδοποιησεις απο face κ.α. εφαρμογες. Μηπως χρειαζονται καποια 'εξτρα' βήματα?
-
Καλησπερα παιδια....μολις ανοιξα ενα redmi 3s(ολοκαινουργιο) και πατωντας μια μια τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες ,εφτασα και στο εικονιδιο της Συλλογης....πατωντας το ,εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι,κατι πατησα που δεν θυμαμαι, και τωρα πατωντας το εικονιδιο δεν ανοιγει η συλλογη και βγαζει ενα μηνυμα.......Συλλογη απενεργοποιημενη,δεν απαιτουνται αδειες ...τι ειναι αυτο και που πρπει να ψαξω για να νπιξει κανονικη η συλλογη.?Ευχαριστω
-
Ο/H brougos έγραψε:
Καλησπερα παιδια....μολις ανοιξα ενα redmi 3s(ολοκαινουργιο) και πατωντας μια μια τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες ,εφτασα και στο εικονιδιο της Συλλογης....πατωντας το ,εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι,κατι πατησα που δεν θυμαμαι, και τωρα πατωντας το εικονιδιο δεν ανοιγει η συλλογη και βγαζει ενα μηνυμα.......Συλλογη απενεργοποιημενη,δεν απαιτουνται αδειες ...τι ειναι αυτο και που πρπει να ψαξω για να νπιξει κανονικη η συλλογη.?Ευχαριστω
Συλλογή εικονίδιο δεν εχω δει . Μήπως εννοείς το "Αλμπουμ " ή όπως αλλιώς το λεει η ρομ σου . Που βλέπεις φωτόγραφίες . Μάλλον σε ρώτησε να εχει η εφαρμογή προσβαση στην sd καρτα και είπες όχι μόνιμα .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
Συλλογή εικονίδιο δεν εχω δει . Μήπως εννοείς το "Αλμπουμ " ή όπως αλλιώς το λεει η ρομ σου . Που βλέπεις φωτόγραφίες . Μάλλον σε ρώτησε να εχει η εφαρμογή προσβαση στην sd καρτα και είπες όχι μόνιμα .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε πήγαινε ρυθμίσεις - δικαιώματα - αποθηκευτικός χώρος - συλλογή και ενεργοποίησε την πρόσβαση
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Οπότε πήγαινε ρυθμίσεις - δικαιώματα - αποθηκευτικός χώρος - συλλογή και ενεργοποίησε την πρόσβαση
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0