Δώσε μας μερικά screenshot από το κινητό σου να τα δούμε λίγο
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Οπότε πήγαινε ρυθμίσεις - δικαιώματα - αποθηκευτικός χώρος - συλλογή και ενεργοποίησε την πρόσβαση
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εχεις βρει το μενού permissions (δικαιώματα) τότε κάποια εφαρμογή θα πρέπει να αντιστοιχεί στο "Συλλογή " . Ενδεχομένως με κάποιο αγγλικό όνομα οπότε και γι ' αυτό δεν το βρίσκεις . Θα πρέπει να είναι ομως σχετική η ονομασία και το εικονίδιο ίδιο
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H brougos έγραψε:
Να σαι καλα!Ευχαριστω
Τίποτα Τζων
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Redmi 3 (IDO)
- Redmi 3 2/16gb Snapdragon 616, δικτυωτό πίσω χωρίς fingerprint, Android 5.1
- Redmi 3 Pro 3/32gb Fingerprint, Snapdragon 616, Android 5.1
Redmi 3s (LAND)
- Redmi 3s 2/16gb Snapdragon 430, fingerprint , Android 6 (Υπάρχει global edition)
- Redmi 3s Prime/Pro 3/32gb Snapdragon 430, fingerprint, Android 6 (Υπάρχει global edition)ΥΤο
XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery
Έχει δικό του θέμα; Γιατί δεν βρηκα κατι -
@pyxtatolis Είναι το Redmi 3s απλά η μεγάλη έκδοση (3/32gb) και γιαυτό γράφει και το "Pro" δίπλα του. Επομένως είσαι στο σωστό θέμα. Αυτή είναι η συσκευή. Με κωδική ονομασία Land.
-
Ok ευχαριστώ
Τι γίνεται με αυτές τις εκδόσεις, έχουμε καταμπερδευτεί.
Αν κατάλαβα καλά το Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB που στο Vickmall
κοστίζει $139.99 είναι το ίδιο(εκτός της διαφοράς για την μπάντα Β20) με το
XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery
που κοστίζει $154.99, και όλα δέχονται κανονικά την αναβάθμιση του LAND
Τότε γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή; -
Ο/H pyxtatolis έγραψε:
Ok ευχαριστώ
Τι γίνεται με αυτές τις εκδόσεις, έχουμε καταμπερδευτεί.
Αν κατάλαβα καλά το Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB που στο Vickmall
κοστίζει $139.99 είναι το ίδιο(εκτός της διαφοράς για την μπάντα Β20) με το
που κοστίζει $154.99, και όλα δέχονται κανονικά την αναβάθμιση του LAND
Τότε γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή;
Μήπως στο χρώμα ?
μπορεί να έιναι το χρώμα, τελευταία έχουν ξυπνήσει και αν ένα χρώμα είναι σε έλλειψη τότε ξαφνικά βλέπεις +30, +50..έχω δεί μέχρι και +90 δολάρια. Γενικά το χρυσό πάντα είναι το πιο φθηνό και οτιδήποτε με μαύρο πιο ακριβό (της ..μόδας φέτος λόγω iphone jet black υποθέτω.....)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μα μιλάμε για το ίδιο το χρώμα το γκρι με μαύρο
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια.Στο μενου μπαταρια-τροφοδοσια-εξοικονομηση μπαταριας την ενεργοποιω οταν δεν θελω να τρεχει στο backround τιποτα. παρατηρησα οτι ενω την ειχα ανοικτη ενεργοποιησα τα wifi για να βρω ενα τηλεφωνο στον chrome και αρχησαν να βαρανε ειδοποιησεις απο face κ.α. εφαρμογες. Μηπως χρειαζονται καποια 'εξτρα' βήματα?
-
Ο/H pyxtatolis έγραψε:
Μα μιλάμε για το ίδιο το χρώμα το γκρι με μαύρο
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0