Περνάνε τελωνείο;;; Μαζί με χρηματική καμπάνα;;Ο/H Chaos έγραψε:
επίσης τώρα τελευταία τα πακέτα περνάνε τελωνείο..και εγώ θεσσαλονίκη είμαι και περιμένω 2 βδομάδες το δικό μου...καλύτερα να το πάρεις με eu express..
κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά...
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
@Kostas Giannakopoulos ναι μερικα περνανε..αν εισαι τυχερος δεν θα περασει...η καμπανα είναι μεταξυ 15-40 ευρώ περιπου..αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος..μπορει να χαλαρωσαν λιγο και να μην τα περασουν ολα -
Ο/H Chaos έγραψε:
Ο/H Saloufardos έγραψε:
@Kostas Giannakopoulos ναι μερικα περνανε..αν εισαι τυχερος δεν θα περασει...η καμπανα είναι μεταξυ 15-40 ευρώ περιπου..αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος..μπορει να χαλαρωσαν λιγο και να μην τα περασουν ολα
=============== Δεκ 5th 2016, 7:13pm ===============
@Chaos Να σε ρωτησω , επειδη μολις προσπαθησα να μπω edl απο 8.1.1 με locked bootloader και δεν τα καταφερα. Τι ακριβως εκανες; -
-
Χαιρετω με την σειρα μου τα μελη του forum που εχετε κανει εκπληκτικη δουλεια......
Συγχωρεστε με αλλα ειμαι καινιουργιος στην αγορα και θα εχω καποιες αποριες
Θελω να αγορασω το xiaomi redmi 3s Land 3/32 αλλα δεν το βρισκω στα γνωστα μαγαζια....μπορει καποιος να μου προτεινει απο που να το αγορασω (εστω και Link se pm)
H global official που βαζουν θα εχει πλεον ελληνικα?
Θα υποστηριζει την 800 μπαντα ( εχω θεματα με την wind)
Ευχαριστω πολυ -
Ψάχνεις για το redmi 3S International version τότε και οπωσδήποτε να γράφει ότι έχει και την band 20
Υπάρχει νομίζω στο geekbuying -
παντως ναι η official global stable έχει ελληνικά..θα σου προτεινα να δεις
το gearbest, top one στο aliexpress..
το geekbuying αργει πολυ τελευταια να στειλει και δεν το προτεινω
edit: στο to2c το βρηκα παντως..και στο honorbuy...gearbest δεν το εχει..vickmall out of stock -
Καλημέρα φίλοι μου.
Μία ερωτησουλα, ξαφνικά σήμερα αρνείται το ράδιο του redmi μου να λειτουργήσει, ενώ μέχρι χθες το βράδυ το χρησιμοποιούσα κανονικά. Έχω την τελευταία ελληνική stable rom xtrv.
Έχετε καμιά ιδέα? Έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε σας? -
Ο/H bag67 έγραψε:
Καλημέρα φίλοι μου.
Μία ερωτησουλα, ξαφνικά σήμερα αρνείται το ράδιο του redmi μου να λειτουργήσει, ενώ μέχρι χθες το βράδυ το χρησιμοποιούσα κανονικά. Έχω την τελευταία ελληνική stable rom xtrv.
Έχετε καμιά ιδέα? Έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε σας?
-
Ευχαριστώ πολύ Spiderman3
-
Σας έχει τύχει ποτέ να υπερθερμανθεί ; Πριν καμία βδομάδα μου το έφερε η γυναίκα μου και έκαιγε. Έκτοτε δεν ξανα παρουσιάστηκε αλλά με άγχωσε πολύ αυτό.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0