Τελικά το πήρα από to2c, πιστεύω οτι η xiaomi θα το σταματήσει, είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Στο vickmall μου είπαν οτι δεν το έχουν σε stock στην HK και θα αργήσει μάλλον να το φέρουν. Επίσης οτι δέματα από HK πλήρωσαν τελωνείο στην Ελλάδα και βλέπουν μήπως τα στέλνουν από αλλού.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Καλησπέρα το 3/32 international βγαίνει σε λευκό;Επίσης ποια από τα αξιόπιστα έχουν ευρωπαικές αποθήκες;
-
-
Δοκίμασε με το fastboot oem lock
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Δοκίμασε με το fastboot oem lock
-
Ο/H Patrasso X έγραψε:
Υπάρχουν μήπως κάπου οδηγίες σε απλά κατανοητά ελληνικά για αυτό που ζητάω; Θέλω να το κλειδώσω για να το ξαποστείλω πίσω στην Κίνα και να απαλλαγώ από την παρουσία του.
-
καλησπέρα παιδιά. Είχα ένα θέμα με τη παραγγελία του redmi 3s και δεν μου είχε στείλει φορτιστή με τη συσκευασία. Έπειτα απο επικοινωνία μου έστειλε αυτόν τον φορτιστή και ισχυρίζεται πως είναι ο σωστός. Πέρα από αυτό δεν λειτουργεί!!! Ανεξάρτητα απο το γεγονός πως είναι χαλασμένος, είναι ο σωστός ή θα έπρεπε να στείλει τον ταχυφορτιστή που έχει το note3pro;
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
είναι ο σωστός ή θα έπρεπε να στείλει τον ταχυφορτιστή που έχει το note3pro;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
είναι ο σωστός ή θα έπρεπε να στείλει τον ταχυφορτιστή που έχει το note3pro;
-
-
2χιλιαρο έχει,το international edition.
Φαντάζομαι και το κανονικό τον ίδιο έχειYou may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0