Αυτό εδώ είναι..
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Είναι η official stable global. Νομίζω ότι η επιλογές που έχεις είναι βασικά δύο: κάνεις factory reset μήπως στρώσει. Αλλά θα χάσεις τα πάντα κάνε back up και μετέφερε αρχεία στον υπολογιστή πχ φωτογραφίες, mp3, video. Η αμεσως επόμενη είναι να βάλεις την global developer, αλλά και εδώ θα χάσεις τα πάντα. Και για το τέλος αν βαριέσαι τα παραπάνω ζήσε με αυτό το bug.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε ένα 3s με global 7.2.9/beta. Η φίλη μου πάτησε κάτι στη συλλογή και τώρα πια όταν πάω να ανοίξω τη συλλογή βγάζει "Συλλογή απενεργοποιημενη, δεν απαιτούνται άδειες" και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις φώτο.Ανοιγει στιγμιαία η εφαρμογή και κλείνει με το μνμ αυτό. Καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε;
=============== Φεβ 13th 2017, 11:09pm ===============
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε ένα 3s με global 7.2.9/beta. Η φίλη μου πάτησε κάτι στη συλλογή και τώρα πια όταν πάω να ανοίξω τη συλλογή βγάζει "Συλλογή απενεργοποιημενη, δεν απαιτούνται άδειες" και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις φώτο.Ανοιγει στιγμιαία η εφαρμογή και κλείνει με το μνμ αυτό. Καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε;
-
@tasospap1986
Θα πας ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Συλλογή και δες σε τι κατάσταση είναι η επιλογή Αναγκαστική διακοπή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ή ρυθμίσεις, εφαρμογές, προεπιλογές ή περισσότερα, επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σύντροφοι . Με XTRV 7.1.19 αλλά και την αμέσως προηγούμενη ,κάνοντας κάποιες διαδρομές με το Runkeeper ποδήλατο και τρέξιμο το gps έδειξε αλλού για αλλού . Μια ευθεία ότι ναναι . Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής , λήψης δορυφόρου , τυχαίο κλπ . Οπότε θα ήθελα μια επιβεβαίωση απο τα μέλη της παρέας που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή ή γενικά εφαρμογές με gps τακτικά αν έχουν αντίστοιχα θέματα . Θα κάνω κάποιες βόλτες ειδικά για να το ελέγξω αλλά και ένα feedback από εδώ θα ήταν χρήσιμο .
-
Λοιπόν σήμερα σε ποδηλάτοβόλτα τόσο το runkeeper όσο και το strava μετρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη . Αλλού για αλλού μιλάμε . Ακινητος μετραγανε 6 χλμ με 23 κοντερισια μετραγανε 10 και άλλα τέτοια ευχαριστα . Πάνω που λεω φταιει η ρομ βάζω το navigon το οποίο 99% συμβαδίζει με το κοντερ . Οπότε εχουμε 2 εφαρμογες που διαβαζοτν το gps λαθος και μία σωστα . Πριν επιστρέψω στο 2016 έχουμε καμία πρόταση
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά,
Ένας φίλος μου πήρε απο Κίνα Redmi 3S με τα εξης χαρακτηριστικά:
Android: 6.0.1 MMB29M
Ενημερωση Ασφαλείας 2016-06-01
Εκδοση MIUI MIUI Global 7.8 / Stable
7.8.21.8(MALCNDE)
Octa core max 1.4Ghz / 3GB ram/ 32GB αποθηκευτικο.
Το πρόβλημα είναι οτι του πεταει διαφημίσεις σε ξεκάρφωτες στιγμές (ακόμα και όταν πάει να κάνει κλήση) και του τρώει τα data.
Διάβασα οτι μάλλον το MIUI που φοράει δεν είναι γνήσιο.
Update δεν κάνει απο τον updater (Μέσω internet δεν βρίσκει τίποτα, ενώ αμα πετάξω μέσα recovery rom μου λέει οτι δεν έχει file manager και δεν μπορώ να τη βρω.)
Το MiSuite το βρίσκει αλλα μου λέει οτι χρειάζεται αναβάθμιση η συσκευή για να επικοινωνήσει μαζι του.
Με command ADB devices, μου επιστρέφει μια hex τιμη αλλα δίπλα στο device έχει μέσα σε παρένθεση τη λέξη (sideload).
Δεν ξέρω απο που να το πιάσω για να καταφέρω να του βάλω καμια global stable να καθαρίσει.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τα ίδια? Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. -
έχεις μαιμουδορομ.
εδώ:
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
& εδώ:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0