Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Καλησπερα εχω ενα redmi 3s και αντιμετωπιζω προβλημα.Γενικα ειχα το εξης θεμα , με επαιρναν τηλ και εβγαινα αρκετες φορες κατελειμενος.Πλεον δεν μπορω να κανω κλησεις ουτε να δεχθω,μια θα ειμαι με φουλ γραμμες και την επομενη no service.Θεωρησα πως ειναι θεμα της ρομ,ημουν σε global bet 7.3.23 νομιζω.Να πω οτι δεν εχω ξεκλειδωτο bootloader.Με χιλια ζορια μπηκα σε edl μεσω του flash cable που εκανα και φλασαρα σε global stable.Παλι τα ιδια no service, το κινητο μπαινει μονο σε 2g και κανει κληση οποτε του κατεβει.Εχω δοκιμασει καθε δυνατο τροπο που μπορω να βρω .Εχει κανεις κατι να με βοηθησει?Υπαρχει περιπτωσει να ειναι το μοντεμ?Επειδη δεν μπορω να φλασαρω αλλο λογω bl.
-
Από που αγόρασες την συσκευή σου ?
Δώσε μας ένα ScreenShot από τα Settings => About the Phone (Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο) να δούμε ποια ROM έχεις τώρα. -
Ο/H makisfz έγραψε:
τηλεφωνο=>προσφατα=>πατημενο το πληκτρο Ξ ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων
-
Σ αυτη ειμαι τωρα μετα απο update.Απο alliexpress την πηρα και φορουσε global beta.Απ οτι ειδα ειναι γενικο το προβλημα.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ordion έγραψε:
Απ οτι ειδα ειναι γενικο το προβλημα.
-
Και εδώ @MIUI_ART Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος. Θα σε μαλώσουμε δεν μας παρακολουθείς καθόλου πλέον
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Και εδώ @MIUI_ART Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος. Θα σε μαλώσουμε δεν μας παρακολουθείς καθόλου πλέον
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
O άνθρωπος ούτε κλήση μπορούσε να κάνει που δεν έχει καμία σχέση με τα DATA.
Εκτός αν κατάλαβα λάθος, καθώς έχω και κάποια ηλικία στην πλάτη μου ... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0