Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Περίμενε κάποιον με περισσότερες γνώσεις.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@spideman3 Δεν περίμενα να δώσεις τέτοια απάντηση και μάλιστα στην πιο απλή, ας πάει στης επαφές του και αν πατήσει πάνω στην επαφή θα δει αν έχει περαστεί το +30.
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Του το είπα ποιο πάνω @derveni για το +30 και είπε ότι το έχουν όλες οι επαφές. Post 1955
-
Ευχαριστω για τα καλά λόγια σου.@derveni
-
-
-
Λεβεντες αφαιρεσα το +30 απ ολες τις επαφες και τωρα βγαζει κανονικα το ονομα, να το αφησω ετσι;
Επισης εχω αλλη μια απορια ,αν εχω το κινητο χωρις προστασια (θηκη και tembered glass) θα εχω γρηγορα ανεπιθυμητα αποτελεσματα; γινονται γρατσουνιες με το παραμικρο; λεω να το εχω γυμνο να το χαρω λιγο (εννοειτε πως δεν θα το βαζω μαζι με τα κλειδια στην τσεπη) -
-
Δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς tempered glass να μην δεις γρατσουνιές στον ήλιο μετά από λίγες μέρες. Έστω και απαλές. Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά.
-
Ρε Μιχάλη, για γυαλί δεν πρόκειται...πως γίνεται να γρατζουνιζεται??
Ένα Huawei που το χω χύμα κ το χει κ ο μικρός κ το κακομεταχειρίζεται, δεν έχω δει την παραμικρή γρατζουνιά...κ το 5s, πριν σπασει η οθόνη χωρίς tempered το χα...
Τώρα του βάλα, όπως κ θήκη "leopard", για...ψυχολογικούς λόγους κ όχι για τις γρατσουνιές, αλλά για το σπάσιμο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0