Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το Mi Remote, γιατί αυτό που υπάρχει στο Playstore δεν έχει όλες τις συσκευές?
-
Γεια σας παιδια,απο προχτες δεν μπορω να μπω στο play store. Εχει αλλος το ιδιο προβλημα?
-
-
ναι,τιποτα. Ισως να φταει επειδη εγκατεστησα μια εφαρμογη (alfred).
-
Κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής play store & service. Επανεκκίνηση συσκευής, αν συνεχίσει τότε ξανά εκκαθάριση δεδομένων - Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Google κατάργηση λογαριασμού. Επανεκκίνηση συσκευής - Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Προσθήκη και ξανά πέρασε τον.
@Giannis25 αν και το ποιο πιθανό είναι ότι έμεινες πολλή πίσω σε rom βάλε την τελευταία XTRV beta που κυκλοφόρησε από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…dmi-3S-Pro-3X-land/#files. Κατέβασε την rom - βάλε την χύμα - μπες σε recovery twrp λειτουργία - wipe επιλογή dalvick, cache - reboot σε recovery - instail rom και μετά κάνε ότι λέω στην πρώτη παράγραφο. -
καλησπερα spiderman,σε ευχαριστω για την απαντηση σου. εκανα το πρωτο που λες αλλα τιποτα. Αλλα πριν απο λιγο εκανα τον 'καθιερωμενο' συγχρονισμο στο micloud και μου πεταξε μια ειδοποιηση του play store απο πανω οτι 16 εφαρμογες ειναι για ενημερωση. παταω και μπαινω κανονικα χωρις να με πεταει. Μολις πατησα να παω στην αρχικη με πεταξε εξω παλι. Στην δευτερη επιλογη που λες για καταργηση λογαριασμου παω οπως βλεπεις κανονικα κατω στις εικονες αλλα δεν βρισκω την επιλογη καταργησης
-
Με λίγα λόγια το πρόβλημα σου παραμένει.@Giannis25
=============== Αυγ 20th 2017, 8:56pm ===============
ΑΝ θέλεις δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση κάποιο apk play store από εδώ You searched for play store - APKMirror αν και εγώ θα κατέβαζα την τελευταία XTRV beta rom. Και αν συνέχιζε θα πήγαινα σε καθαρή εγκατάσταση. -
Δεν ξερω αν βοηθησει αλλα οταν μου πεταει το παραθυρακι με το δυστηχως... πατησα το 'δειτε την περιληψη' και μου εβγαλε αυτα Screenshot by Lightshot
=============== Αυγ 20th 2017, 9:23pm ===============
Ο/H spideman3 έγραψε:
Με λίγα λόγια το πρόβλημα σου παραμένει.@Giannis25
=============== Αυγ 20th 2017, 8:56pm ===============
ΑΝ θέλεις δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση κάποιο apk play store από εδώ You searched for play store - APKMirror αν και εγώ θα κατέβαζα την τελευταία XTRV beta rom. Και αν συνέχιζε θα πήγαινα σε καθαρή εγκατάσταση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0