Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
-
-
-
Καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. ενας φίλος έχει πάρει απ το Vickmall το 3S International. Εχει επάνω global dev rom αλλά θέλει να περάσει τη Global stable για να μην εχει update καθε Παρασκευη. Η rom που πρέπει να περάσει, μεσω fastboot παντα, ειναι η ίδια που υπάρχει και για το απλο 3S? Δηλαδή η land_global_images_V8.5.4.0.MALMIED_20170913.0000.00_6.0_glo bal_b9b764ea85.tgz? Θέλω να πω, δεν υπάρχει ξεχωριστή rom για Redmi 3s και για Redmi 3s international, σωστά?
Επίσης, έχει ξεκλειδώσει τον bootloader επίσημα. -
-
Σύντροφοι καλησπέρα.
Για πρώτη φορά βλέπω να δουλευει το OTA update . Επειδή συνήθως τις κατεβάζω με τα λινκ του email , το OTA απλά με απαλλάσσει από αυτό και στην συνέχεια όπως ξέρω (Back up , Dalvic+ Cache Wipe , flash rom + SU) ή στο τέλος τα κάνει και αυτά μόνο του ? Φαντάζομαι πως οχι .
Ευχαριστώ -
Εγω, φαντάζομαι πως ναι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Back up δεν σου κάνει καθώς και το SuperSu πρέπει να το απεγκαστήσεις μετά μόνος σου και να το ξαναφλασάρεις από twrp.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Back up δεν σου κάνει καθώς και το SuperSu πρέπει να το απεγκαστήσεις μετά μόνος σου και να το ξαναφλασάρεις από twrp.
Και κάτι ακόμα , επειδή απο την 9 και μετα δεν έχω κάνει factory reset και έχω συχνά κολλήματα λέω να ασχοληθώ απόψε , στην περίπτωση αυτή φαντάζομαι είναι καλύτερο να την κατεβάσω καλύτερα να υπάρχει , να κάνω τριπλό wipe , και flash rom και SU ?
Θενξ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0