87,9 έβαλα που δεν εκπέμπει ραδιοφωνικός σταθμός στην Καβάλα - Δράμα. Για να μην έχω παράσιτα. Προσπάθησε να βρεις μια καθαρή συχνότητα.
ROIDMI 2S
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο τον συνομιλητή μου τον άκουγα από τα ηχεία αυτ/του και εγώ απαντούσα μέσω μικροφώνου κινητού.
Καλημέρα, αυτό πως το ρύθμισες; Να σε ακούνε απο το μικρόφωνο του κινητού;
Φαντάζομαι η version της συσκευής, που έχεις δεν είναι αυτή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο... -
Μολις το παρελαβα απο gearbest.International version κατι που μαλλον δεν μας αφορα αφου μεσα στο κουτι δεν εχει manual για οδηγιες.Ωραια κατασκευη,ευκολο να συνδεθει με το ηχοσυστημα του αυτοκινητου,δυσκολο φυσικα για Αθηνα η ελευθερη συχνοτητα. Δοκιμαστικα βρισκοντας συχνοτητα σχεδον καθαρη καταλαβαινης οτι εχει καλη διαμορφωση ηχου.Εαν δεν κανω λαθος για να εχεις ανοιχτη ακροαση του κινητου θα πρεπει να ειναι στην κλειδωμενη συχνοτητα του bluetouth οποτε εαν ακους ραδιοφωνο και χτυπηση το κινητο θα πρεπει να πας στην προεπιλεγμενη συχνοτητα για να εχεις την ανοιχτη ακροαση.Σωστα?
Το χρησιμοποιω σε Alfa Romeo 156. -
@ikomninos
Εκεί που άκουγα μουσική χτύπησε το κινητό η ακρόαση του συνομιλητή μου ήταν από τα ηχεία του αυτ/του. Σταμάτησε η μουσική και άκουγα αυτόν. Έβαλα το κινητό στην ανοιχτή ακρόαση και συνομιλούσαμε για κανένα 5΄. Αυτό έκανα εγώ γιατί νομίζω για να παρακάμψουμε το μικρόφωνο του κινητού πρέπει να έχει το αυτ/το, αυτό νομίζω....... ας με διορθώσει κάποιος ποιο μυημένος στην τεχνολογία. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@ikomninos
Εκεί που άκουγα μουσική χτύπησε το κινητό η ακρόαση του συνομιλητή μου ήταν από τα ηχεία του αυτ/του. Σταμάτησε η μουσική και άκουγα αυτόν. Έβαλα το κινητό στην ανοιχτή ακρόαση και συνομιλούσαμε για κανένα 5΄. Αυτό έκανα εγώ γιατί νομίζω για να παρακάμψουμε το μικρόφωνο του κινητού πρέπει να έχει το αυτ/το, αυτό νομίζω....... ας με διορθώσει κάποιος ποιο μυημένος στην τεχνολογία.
Τι εννοείς ποιητή μου με το ανοιχτή ακρόαση;
Πάτησες το κουμπί στο κινητό για ανοιχτή ακρόαση, αλλά τον άκουγες απο τα ηχεία του αυτοκινήτου; -
Αυτό ακριβώς @ikomninos. Κοίτα εξαρτάται και ποια έκδοση έχεις πάρει π.χ το δικό μου είναι το BFQ02RM (φώτο 1) και δες τι προδιαγραφές έχουν όλες οι version (φώτο 2).
@288009junior
Εγώ ήμουν στην συχνότητα 87,9 και εκεί παρέμεινα όταν τελείωσα την συνομιλία μου. Αν θέλεις βοήθεια δες τα παρακάτω link
Roidmi App v2.03 GR (Εφαρμογή διαχείρισης του Roidmi)
ROIDMI 2S - Smart Car Charger & FM Transmitter - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
ROIDMI 2S
-
Δυστυχώς έχω το BFQ01RM
=============== Νοε 23rd 2016, 7:45pm ===============
Νομίζω οτι το πινακάκι με τα specs έχει λάθος...
Μάλλον τα BFQ02RM έπρεπε να τα λέει BFQ03RM και το BFQ03RM, BFQ02RM
Δε μπορεί να έχεις εσύ το BFQ02RM, αλλά να μην έχεις μικρόφωνο στο roidmi και να μιλάς με το μικρόφωνο του κινητού...
Λέω εγώ τώρα... -
Θα το ψάξω για τον πίνακα και θα ενημερώσω. Αλλά για το μικρόφωνο νομίζω ότι πρέπει να έχει το αυτοκίνητο. Άντε καταλαβαίνω ότι ακούς τον συνομιλητή σου όπως ακούς μουσική. Αλλά πως θα μας ακούσει ο άλλος αν δεν έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το όχημα? Ειλικρινά δεν ξέρω.
Δες εδώ 睿米官网
=============== Νοε 23rd 2016, 8:59pm ===============
Δες το δικό μου έχει μικρόφωνο οπότε μιλάω χαλαρά φωτογραφία 1 και εδώ τα spects einai από edo 睿米官网
-
Μάλιστα, μάλλον με μπέρδεψε η ανοιχτή ακρόαση...
Άρα εσύ για να συνομιλήσεις μέσω του μικροφώνου του roidmi "πατάς" την ανοιχτή ακρόαση στο κινητό... -
Δεν νομίζω ή μάλλον δεν ξέρω θα δκιμάσω και θα πω.
-
Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, μια ερώτηση σε όσους το έχουν ήδη:
Αν βάλω σε μία από τις 2 υποδοχές usb που έχει, ένα στικάκι με τραγούδια mp3, θα τα παίξει? -
Χρόνια Πολλά, δεν το έχω δοκιμάσει θα πρέπει να περιμένεις κάποιες μέρες λόγο εορτών και θα σε πω. Πρόσεχε στην αγορά γιατί έχει δυο εκδόσεις η απλή και full με το mic και η china - global έκδοση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα