Διαφήμιση

ΕΠΑΦΕΣ

• RedMi Note 3 Pro
  • @panosschi13 Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο το κινητό σου :thumbsup:

Γενικά οι κινέζικες συσκευές δεν προορίζονται για άλλες αγορές.
    Τα καταστήματα που αγοράζουμε τις συσκευές είναι μεταπωλητές που κάνουν επεμβάσεις στο λειτουργικό προκειμένου να τις πουλήσουν και σε άλλες χώρες όπως στην Ελλάδα. Οι επεμβάσεις αυτές δεν είναι ότι καλύτερο, συνήθως καταλήγουν σε μία συσκευή που δεν ανοίγει και την πας για πέταμα.

Αν θες να το ρισκάρεις να την κρατήσεις σαφώς και είναι δικαίωμά σου, εκτός αυτού αφού το πήρες από Ελληνικό κατάστημα θεωρητικά έχεις και εγγύηση. Εμείς σου λέμε απλά τι θα συμβεί κάποια στιγμή.

Για να κλείσω, μην χρησιμοποιήσεις ποτέ μα ποτέ την λειτουργία παιδιού στην συσκευή με την ρομ που είσαι τώρα.
  • @panosschi13 σε καταλαβαίνω. Και εγώ είμαι 1 μήνα χρήστης και είχα πλήρη άγνοια όπως εσύ. Αν θέλεις την συμβουλή μου, διέθεσε λίγο χρόνο και διάβασε μέσα στο forum. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ότι φαντάζεσαι τώρα, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου βασικές έννοιες. Άλλωστε κανείς εδώ μέσα δεν θα σε αφήσει αβοήθητο. Πήγαινε βήμα βήμα, διάβασε και προπαντός μη βιάζεσαι. Γνώμη μου, μην αφήσεις την rom που έχεις τώρα, είναι πειραγμένη...Φιλικά

Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα φιλε μου κ σε ευχαριστω κ σενα για το χρονο σου..δε ξερω,πηρα τηλ κ στο καταστημα κ τους ρωτησα τι παιζει κ αν πρεπει να κανω καποιες ενεργειες για να μην εχω θεματα μελλοντικα με το τηλ..μου ειπαν οτι μεχρι στιγμης δε τους εχει παρουσιαστει καποιο θεμα σε αντιστοιχες συσκευες αν παρολα αυτα προκυψει κατι με το λογισμικο με καλυπτει η εγγυηση κ θα κανουν αυτοι οτι ειναι απαραιτητο.
    Ξερω κ εγω.. θα δειξει..μπορει αμα εχω χρονο καποια στιγμη κ ορεξη να μπω στη διαδικασια να ασχοληθω κ να το φτιαξω..αν κ ισχυει αυτο που ειπες οτι μου φαινονται ολα ''κινεζικα'' τωρα στην αρχη αλλα δεν εχω χρονο κ ορεξη να ασχοληθω..το εκανα παλιοτερα με το iphone,σπασιματα κ τετοια κ εφυγα να παω σε android samsung s4 για να κανω τα πραγματα πιο απλα..τωρα παλι τα ιδια?? μπαααα
  • Αν τα Ελληνικά μενού δεν σου είναι τόσο απαραίτητα και μπορείς να το χρησιμοποιείς και με αγγλικά μενού, ζήτα από το κατάστημα να σου βάλουν τουλάχιστον την official global developer fastboot rom ή την official global stable fastboot rom. Και οι δύο έχουν google play store έτοιμο εργοστασιακά + ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Επίσης στην developer τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί και τα πρώτα ελληνικά σε ένα ποσοστό 15%-20%.

Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει η συσκευή κάποια στιγμή.