Οχι updates over the air κανεις και με τις developer νομιζω
Εγω παντως τωρα εχω MIUI Global 7.2 |Stable 7.2.1.0(LHPMIDB) και δεν μου την έχει βγάλει διαθεσιμη o updater με OTA.
Anyway την έχει βαλει κανεις αυτη την ROM να μας πει?
συμφωνα με αυτό το ποστ link δειχνει να υποστιρίζει και Ελληνικα.
φιλε μου Global Stable 7.2 δεν υπάρχει official. Έχεις Unofficial rom και καλό θα ήταν να το κοιτάξεις γιατί θα σου κάνει θέμα στο κινητό. Γι αυτό και δεν έχει βγάλει update με OTA. Σκέψου ότι η μόνη Global είναι Dev και βγήκε 2 Αυγούστου και είναι η έκδοση 6.7.29 (MIUI8).
Εδώ μπορείς να βρεις ποιες είναι οι official rom για την συσκευή σου Redmi 3/Pro
Ευχαριστώ που με ενημερώσατε ότι μάλλον δεν έχω την official Rom (MIUI Global 7.2 |Stable 7.2.1.0(LHPMIDB)).
Έχω ήδη τσεκάρει ότι ο bootloader μου είναι κλειδωμένος, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω για να περάσω την official Global ROM με τον τρόπο που περιγράφει το λινκ που εκανες attach? (με χρήση του updater)
Οχι.περασα την ελληνικη των παιδιων εδω.Ρωτησα και στο miui.com και ειχαν αρκετοι το ιδιο θεμα.Μου ειπαν να τη περασω με το Miflash αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι διαβασα οτι εχει αρκετα bugs η ρομ οποτε προτιμησα του φορουμ.