Διαφήμιση

ROM Version

• Παιδιά καλησπέρα, έκανα αναβάθμιση πριν λίγες μέρες στην dev 6.7.21 από την dev 6.3.10 που είχα και το κινητό εμφάνισε πολλά προβλήματα. Από τότε έχω δοκιμάσει 5-6 ROM (μεταξύ άλλων τις 2 τελευταίες stable και τις τελευταίες dev) αλλά με καμία δεν στρώνει. Όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μέσω TWRP με factory reset και όλα τα wipe... Προσπάθησα να βάλω ξανά την dev 6.3.10 αλλά δεν τα κατάφερα γιατί λέει ότι είναι διαφορετική έκδοση, αναφέρει ότι έχω έκδοση wt86047 και αυτή που προσπαθώ να βάλω είναι για το HM2014813 το οποίο είναι το ίδιο. Έχετε κάποια ROM να μου προτείνεται που να δουλεύει απροβλημάτιστα γιατί κουράστηκα να ασχολούμαι άλλο ή έστω πως να ξαναβάλω την προηγούμενη;;;;

Εχαριστώ πολύ
      Images
      • 13918867_10209169877939441_1505634472_o.png

55,01 kB, 720×1.280, viewed 186 times
    • Ο κωδικός της συσκευής σου έχει αλλάξει από 2014813 σε wt86047 και η 6.3.10 Dev που πας να βάλεις ψάχνει να βρει τον παλιό κωδικό.
      Δεν μας έχει αναφέρει όμως ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις ώστε να σου προτείνουμε λύση.

Έχεις δοκιμάσει να πάρεις Backup από το TWRP Recovery και να κάνεις Factory Reset στην συσκευή σου ?
      Βέβαια θα πρέπει να ξανασετάρεις την συσκευή από την αρχή, αλλά ίσως σου λυθούν όποια προβλήματα έχεις και μετά απλά από το Mi_cloud (αν το έχεις συγχρονίσει) να σου ξανακατεβάσει αυτόματα όλες τις επαφές - κωδικούς κτλ. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Γενικά στις τελευταίες dev είχα battery drain, δεν την εβγαζα την μέρα ενώ πριν έμενε και ένα 20% και επίσης είχα πρόβλημα και με το viber (με άκουγε πολύ χαμηλά ο άλλος, ενώ σε κανονική κλίση ήταν όλα καλά). Στις τελευταίες stable έχανε το σήμα στο άκυρο το κινητό και έπρεπε να κάνω restart για να βρει πάλι σήμα ( και στις 2 sim) και επίσης το play store δεν συγχρονίζεται... Με Backup δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να ξανασετάρω τη συσκευή ,αρκεί να στρώσει επιτέλους
    • Διαφήμιση