Διαφήμιση

03.08.2016 Πρόβλημα με χρήση δεδομένων Cosmote

• Γεια σας παιδια πρωτο μηνυμα στο φορουμ γιατο πρόβλημα με τα δεδομενα. Όταν μπένς απο δεδομένα δεν μπορώ να βρω καν το δικτυο.... Ενω πριν ενα μήνα πανω δεξια στην οθόνη έδειχνε τον παροχο ( Cosmote) βγάζει τα αλλαμπουρνεζικα.... Μπορει κάποιος να μ βρει μια λύση γτ παιδεύομαι 10 μερες μόνος. Επίσης μια χρειάζομαι μια συμβιβαστικη λύση γτ το κινητο αυτο ουτε για πουλημα πλεον. Redmi Note 2 2 μηνών 115 ευρω το βρισκεις ενα 80 δικο σας η ανταλαγη για ενα Nokia 3310 ....To φιδακι αξιζει τουλ!!!!!!
    • Παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι με τη ρομ που πέρασα 6.5.26, ενώ όλα καλά με bluetooth και μπαταρία δεν έχω δεδομένα και το κακό είναι ότι αύριο φεύγω για διακοπές. Να κάνω restore ή υπάρχει καμία άλλη λύση γιατί τα δεδομένα είναι πιοο σημαντικά από bluetooth
    • Διαφήμιση
    • Δελτίο Τύπου της COSMOTE

Δελτίο Τύπου:
      Η Cosmote ενημερώνει τους πελάτες κινητής ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία στην πρόσβαση mobile internet σε έναν αριθμό πελατών της, για την αποκατάσταση της οποίας οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται εντατικά. Επίσης, παρουσιάστηκε αδυναμία πρόσβασης στον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 λόγω υπερφόρτωσης των γραμμών, η οποία αποκαθίσταται σταδιακά.

Από την πρώτη στιγμή εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση και θα επανέλθουμε με νεώτερη ενημέρωση.

• Ο/H MANVLIS έγραψε:

Παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι με τη ρομ που πέρασα 6.5.26, ενώ όλα καλά με bluetooth και μπαταρία δεν έχω δεδομένα και το κακό είναι ότι αύριο φεύγω για διακοπές. Να κάνω restore ή υπάρχει καμία άλλη λύση γιατί τα δεδομένα είναι πιοο σημαντικά από bluetooth

Cosmote έχεις; Εάν ναι, έχει βγάλει ανακοίνωση η εταιρεία ότι έχει πρόβλημα με το δίκτυο δεδομένων της....

Sent from my Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Παιδιά καλησπέρα,

από το πρωί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή μου. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
      Συγκεκριμένα ενώ ενεργοποιώ το γνωστό κουμπί για τα δεδομένα κινητής, δεν έχω ίντερνετ και δεν εμφανίζονται στην μπάρα ειδοποιήσεων ούτε τα γνωστά βελάκια που υποδηλώνουν την ενεργοποίηση τους. Έχω κάνει και reboot αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;
    • Διαφήμιση
    • Ειμαι με 7.5.1.
      Σημερα τα δεδομενα τα ανοιγα αλλα εμεναν κλειστα. Εκανα wipe dalvik/cache απειρα restart κτλ αλλα τιποτα.
      Με τα πολλα ανοιγουν πλεον αλλα οποτε θυμηθει κλεινουν και πρεπει παλι να τα ανοιγοκλεινω μπας και πιασουν.
      Καμια ιδεα;δεν εχω και wifi να κατεβασω την 7.5.2 μπας και νιωσει.
      Τηλεφωνα παιρνει κανονικα.
      Προσοχη οταν λεω κλεινουν,δεν εννοω οτι απενεργοποιουνται. Δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν ειναι. Δηλαδη δε βγαζει κινηση δεδομενων και προφανως ιντερνετ σε τιποτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Έβαλε το viber δωρεάν κλήσεις και μας έκοψε το ίντερνετ η cosmote...

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα είχα κανονικά 4g και αποφάσισε όταν ανοίγω τα data να μην έχει καθόλου νετ. Δεν βγάζει ούτε Η ούτε Η+ η 4g κλπ. Ξέρει κανείς τι φταίει?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Έφτιαξε με το 4ο reboot και δεν μπορώ να σβήσω το ποστ. Μην δώσετε σημασία
    • Προβλημα με 4G mi5

Καλησπερα παιδες, χθες αφου εκανα αναβαθμιση στην τελευταια custom rom και ολα δουλευαν ρολοι.. αποφασισα να παιξω με το xposed... εκει κατεβασα καποια στιγμη και εγκατεστησα μεσω twrp ΛΑΘΟΣ framework... απο τοτε το 4G δεν λειτουργει.. απεγκατεστησα το framework, δεν λυθηκε κατι.. και το χειροτερο ειναι οτι παρασκευη πρωι φευγω για εξωτερικο! PLEASE καμια λυση?
    • Διαφήμιση