Διαφήμιση

Redmi 3 ,still "your device isn't supported from mi unlock" ενώ έλαβα sms

• Όχι, θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση TWRP και μετά της ελληνικής, δες τους οδηγούς για την συσκευή σου Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
    • Θετική Απάντηση
      έχω την απάντηση σε όλα τα προβλήματα, λοιπόν αυτό για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι και όσοι το διαβάσετε επίσης, μπορεί να είναι και χαζό επίσης αλλά εγώ θα το πώ και ας γελάτε 10 μέρες.

Ο φίλτατος @geoanto555 με βοήθησε σήμερα μετά από ώρες να βρούμε τι συνέβη.

Ας το εξήγησω λοιπόν...

Το κινητό το πήρα με 7.3 Stable , ακολούθησα τον οδηγό που έβρισκα παντού ότι κατεβάζεις την Latest china rom dev και την περνάς μέσω Updater σου λέει να κάνει διαγραφή και μετά προχωράς με το ξεκλείδωμα.
      Ωραία....εμένα για κάποιο Χ λόγο παρότι έγινε πάλι με έλεγε τα ίδια.

Οπότε τι είχε γίνει ; Το ξεκλείδωμα εγώ το ζήτησα μέσω του account Μου 162ΧΧΧΧΧΧ κτλ. κτλ. αλλά ως μήνυμα παραλαβής όταν είναι να γίνει η δουλειά έβαλα τον μοναδικό αριθμό που είχα (στην αίτηση μου) που ήταν το προσωπικό μου τηλέφωνο.Έρχεται το μήνυμα ότι ο λογαριασμός ξεκλειδώθηκε κτλ. πάω να το κάνω και τίποτα....

Παλεύω μέχρι και νέο Miui account με νεο e-mail έκανα και νέα αίτηση με αριθμό από 168ΧΧΧΧΧ κάπως έτσι ,οπότε δεν είχαν καμία σχέση ,και περίμενα νεότερα (παρότι δεν τα πήρα ακόμα γιατί το κινητό φτιάχτηκε τελικά).

Οπότε, ενώ δοκιμάζουμε και τα κάνουμε όλα,μέχρι και στο πρώτο μου κινητό που είχα δηλώσει ως sms διέγραψα το account του Miui (ΠΑΡΟΤΙ , δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους γιατί το redmi Note 2 είχε λογαριασμό 160ΧΧΧΧΧ ενώ το redmi 3 είχε το 162ΧΧΧΧ που είχε γίνει request).
      Βρε από εδώ....
      Βρε από εκεί ... όλα να είναι σωστά μέχρι και flash με miflash κάναμε την 6.3.31 και πάλι τίποτα... βρε συνεχίζαμε τα ίδια.
      Λέω δεν "γ....." θα βάλω το νούμερο που παρέλαβα το sms παρότι δεν είχε σχέση ούτε ο αριθμός του Miui ούτε το λογαριασμό που δόθηκε το ξεκλείδωμα.
      Δηλαδή ουσιαστικά πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό με το "κωδικό-αποδοχή" που χρησιμοποιούσα ήδη στο redmi note 2(παρότι το είχα βγάλει και το είχα κλείσει το κινητό).

και ...
      τσούπ; πέρασε...και ξεκλειδώθηκε.
      Δεν ξέρω αν είναι χαζό ,αλλά προσπαθώ να το εξηγήσω,άλλο account δήλωσα και άλλο , ξεκλειδώθηκε και καλά... αυτό μήπως τύχει σε κανέναν και μπερδευτεί :)

Είμαι πλέον χαρούμενος ενός redmi 3 που λειτουργεί τέλεια,και είναι 10 φορές πιο καθαρό από πριν από κινέζικες βλακείες........

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
      Αιτία: Ενημέρωση προβλήματος mi account με δικαιώματα unlock πρως επίλυση μελλοντικών ίδιων προβλημάτων.

• Διαφήμιση
    • Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.. Τώρα να δεις ο πύραυλος πως πάει... :assaultrifle: