Διαφήμιση

ποιο κινητο να αγορασω;

• OffTopic
      Σχεδόν 84 με το νέο κέρνελ...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

OffTopic
      Σχεδόν 84 με το νέο κέρνελ...

OffTopic
      Τι;;;; :o :o :o Μπορούμε να αλλάξουμε και τον Kernel;;; Αλλο ο κερνελ άλλο η ρομ...
    • Βάζεις άλλον ΄'εξτρα αν θες..
      Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο νήμα....

• Διαφήμιση
    • Ας μπει να ρωτήσει ο ίδιος και να διαβάσει :D

Για τον μόνο λόγο που θα μπορούσε να πάρει το Redmi Note 2 είναι αν θέλει και 2 sim και εξωτερική κάρτα SD.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Για τον μόνο λόγο που θα μπορούσε να πάρει το Redmi Note 2 είναι αν θέλει και 2 sim και εξωτερική κάρτα SD.
      Ανέστη να συμπληρώσω κι εγώ με την σειρά μου ως περήφανος κάτοχος redmi note 2 ότι με το RN2 δεν θα σκουριάσουν οι πρίζες του σπιτιού του μιας και θα τις δουλεύει 2 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο. :lol: :lol: :lol: :lol:
      Ενώ αν πάρει το RN3 pro θα ξεχνάει που έχει βάλει τον φορτιστή του και θα πρέπει να τον ψάχνει διαρκώς... άσε που αν βιάζεται εκείνη την ώρα θα πρέπει να αναλώσει χρόνο για την εύρεση του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Αμ το άλλο με την σκόνη που μαζεύει στην εμπρόσθια κάμερα του RN2 που το βάζεις.... Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές έχω βγάλει φωτογραφία με σημαδάκια μπροστά και όλοι με ρωτάνε ποια εφαρμογή χρησιμοποιώ για τα οπτικά εφέ της φωτογραφιας... Βέβαια εγώ τους απαντώ ότι βγαίνουν από φυσικού τους έτσι :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα πέρα από την πλάκα το RN2 είναι ένα αξιόπιστο κινητό και χωρίς κλείδωμα bootloader κάτι που το καθιστά πιο εύκολο στο πρώτο του φλασάρισμα.
      Αλλά σίγουρα το Redmi note 3 pro είναι πολύ καλύτερο μιας και αποτελεί την εξέλιξη του RN2.
      Εγώ προσωπικά αν επέλεγα να αγοράσω άλλο κινητό.... θα επέλεγα το mi4c επειδή είναι ενα παρα πολύ καλο κινητό και με καλό δείκτη value for money. :)
      Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα του πόσα χρήματα δίνουμε για το τι πήραμε, αυτό αποτελεί τον καταλληλότερο τρόπο σύγκρισης !
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλησπερα.Ψαχνω κι εγώ ποιό κινητό ν αγοράσω για να αντικαταστησω το note 2 pro.Ειμαι μεταξύ του mi5 του mi max και του note 3 pro special edition.Σκέφτομαι περισσότερο το note 3 γιατί είναι το μόνο που έχει 800αρα μπάντα στο 4g που μου χρειάζεται.Τωρα δεν έχω 4g με το note 2 αλλά την παλευω.Σιγουρα το mi 5 είναι καλύτερο τηλεφωνο αλλά έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;Οι τιμες που βρίσκω από kimovil είναι 216 το mi5,198 το mi max και 180 το note 3.Το τελευταίο το έχει και πιο φτηνά αλλά προτιμώ μαγαζί που δέχεται paypal.Τ ι προτεινετε;;;
      mi8
    • Διαφορά έχουν τεράστια.

Το Mi max και το Mi5 (μιλάω για το φουλ πακέτο και όχι να πας σε 3/32) είναι τεχνολογικά πολύ πιο μπροστά από το note 3 pro.

Από τις τιμές που δίνεις μάλλον μιλάς για τα μικρά του κάθε είδους. Αλλά και πάλι αν εξαιρέσουμε την μπάντα σε όλα τα άλλα υπερτερούν τα 2 τέρατα κατά πολύ.

Τώρα αν για σένα η μπάντα αυτή είναι μονόδρομος τότε πρέπει να πάρεις το note 3 pro special edition αν και έχει και αυτό θέματα. Αν πας στο τόπικ του και διαβάσεις θα δεις τι δυσκολίες έχουν τα παιδιά που το πήραν.
    • Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Βασικα μ ενδιαφέρει ή αυτονομία.Με το note 2 έρχεται μέρα που το φορτιζω δύο φορές.Φυσικά μιλάω για τα μικρά.Τα μεγάλα είναι εκτός μπάτζετ.Διαβασα και για τα προβλήματα του note 3 και μάλλον θα το αφήσω.Αναμεσα στα άλλα δύο με κριτήρια οθόνη,καμερα και κυρίως αυτονομια,μιας και για την χρήση που το θέλω πιστεύω μου κάνουν και τα δυο,ποιο προτείνεις;
      mi8
    • Διαφήμιση
    • Σε αυτονομία 2 κατηγορίες κινητών υπάρχουν που να ξεχωρίζουν στη Xiaomi

Το note 3 pro και το redmi 3 (όλη η σειρά, pro, s κλπ)

Τελευταία όμως υπάρχει και η επιλογή redmi 4 που είναι και πολύ φθηνό απλά θα περιμένεις λίγο
      Βάση των χαρακτηριστικών του θα κτυπάει και αυτό μεγάλη αυτονομία