Διαφήμιση

Brickαρισμένο(?) χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

• Brickαρισμένο(?) χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Καλησπέρα στην παρέα.
      Χθες παρέλαβα ένα Xiaomi Mi4c το οποίο ήρθε με unofficial ROM και απο το καλημέρα έχω προβλήματα.
      Ξεκίνησα να τσεκάρω αν ο bootloader του κινητού είναι ξεκλείδωτος. Σύνδεσα το κινητό με USB στον υπολογιστή, κατέβασα το adb, αποσύνδεσα το κινητό απο τον υπολογιστή ωστε να σταματήσει να φορτίζει και να το κάνω reboot σε fastboot mode, και απο εκείνη την στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν έκανε ποτέ reboot.

Είτε προσπαθήσω να το ανοίξω κανονικά, είτε να το ανοίξω σε fastboot mode, δεν λειτουργεί τίποτα. Βέβαια όταν ειναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, αν κρατήσω πατημένο το Volume Down + Power On ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται όταν συνδέεις και αποσυνδέεις USB Device στα Win10. Με την εντολή fastboot devices δεν μου εμφανίζει απολύτως τίποτα.

Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε διότι το κινητό το πήρα σαν αντικαταστάτη του προηγούμενού μου, το οποίο έχει χαλάσει, και θα είμαι χωρίς κινητό μέχρι να διορθωθεί.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων.
    • Σαν βασικά βήματα που πρέπει να γίνονται σε όλες τις συσκευές:
      1. Κατέβασε το Mi PC Suite, να βάλει σωστούς drivers
      2. Ανέβασε μία φώτο από την διαχείριση συσκευών να δούμε πως το αναγνωρίζει στον υπολογιστή.
      3. Άφησε το για τουλάχιστον 4-5 ώρες σε φορτιστή τοίχου με έξοδο >2Α να φορτίσει καλά.