Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια.
Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο.
Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas.
Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access!
Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την rom, όπως screenshot με 3 δάχτυλο, το διαφορετικό περιβάλλον σον security.
Την έχω κάνει εγκατάσταση και με τον updater αλλά και με τον twrp .
Καλημέρα έχω το note 3 pro και πέρασα την 6.8.4(MIUI8), προσπαθώ να αλλάξω την ρυθμίσεις->γραμμή κατάστασης->οργάνωση διακοπτών και φαίνεται να μην ανταποκρίνονται οι διακόπτες στο άγγιγμα του δακτύλου ώστε να αλλάξει η διάταξη κατά το δοκούν. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή δεν κάνω εγώ κάτι σωστά;
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
Καλησπέρα παιδιά έχω το redmi note 3 pro με Ελληνικό miui 8 6. 8.4 μπαίνω updater κάνω από συνήθεια check for updates... Παίρνω απάντηση No updates available... Όλα οκ... Πατάω τις τελιτσες και κάνω κλικ το download update και ενώ μου δίνει την αίσθηση ότι έχει κολλήσει και δε κάνει τίποτα βλέπω στο internal storage κατεβάζει ένα αρχείο miui eu multi hmnote3pro 6.8.11v8.... Δεν είναι η ελληνική από το φόρουμ έτσι....? Και βασικά πια είναι multi dev?