φιλος και σε μενα δουλευουν κανονικαΟ/H ninjamoz έγραψε:
δουλευουν τα led σας. εμένα σε κανενα απο τα δυο. την ξαναεριξα αλλα τίποτα
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Η GTV-6.8.4 ROM για το RedMi Note 3G έχει διορθωθεί (Αδυναμία Εγκατάστασης), και μπορείτε να την κατεβάσετε από την λίστα στην πρώτη σελίδα.
XiaomiHellas APK
Σε όλες τις νέες ROM θα βρείτε την νέα εφαρμογή του Φόρουμ μας για γρήγορη και απροβλημάτιστη πλοήγηση στην κοινότητά μας.
Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή μόνοι σας σε οποιαδήποτε ROM, μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ => miuihellas.apk και απλά να την κάνετε εγκατάσταση στην συσκευή σας.
Μπράβο παιδιά κατεβάζω
Via Xiaomi redmi note 3G -
καλησπερα γραμματοσειρά γτ δεν μπορω να αλλαξω σε αυτη τη ρομ;;;;;
-
-
-
-
ολα καλά αλλά το μόνο άσχημο είναι πως ενημέρωση των εφαρμογών από play store θέλει μόνο wifi να τις κάνει και όχι με τα δεδομένα.... ... σπάσιμο μεγάλο.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ολα καλά αλλά το μόνο άσχημο είναι πως ενημέρωση των εφαρμογών από play store θέλει μόνο wifi να τις κάνει και όχι με τα δεδομένα.... ... σπάσιμο μεγάλο.
-
Καλησπερα.Επιβεβαιωνω και εγώ τα led ειδοποίησης δέν δουλεύουν σέ redmi note 3 pro.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πήγα να βάλω την rom του @gkalen στο Note Pro σήμερα το πρωί πριν φύγω για την δουλειά και κόλλησε η εγκατάσταση στο λογότυπο της Mi, πριν δείξει την μπάρα που γεμίζει από κάτω. Μπήκα σε recovery και έβαλα την προηγούμενη. Δεν έχω δοκιμάσει την δικιά μας εάν έχει το ίδιο πρόβλημα. Άλλος με Note Pro είχε πρόβλημα?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H dfoust έγραψε:
Κάποιος που να την πέρασε στο note 3G, εμένα μου έβγαλε μήνυμα κάτι για το system
Via Xiaomi redmi note 3G
χαχαχαχαχαχαχα -
όλα καλά , πέρασε μια χαρά η ρόμ , μπράβο στα παιδιά , να επισημάνω κάτι εάν συμβαίνει και σε άλλους , συνεχίζει να μην λειτουργεί η αυτόματη προγραμματισμένη ενεργοποίηση του τηλ , σβήνει αν το ρυθμίσεις αλλά δεν ανάβει , ούτε και με το ξυπνητήρι εάν είναι κλειστό , πρέπει να το αναφέρω σε άλλο τοπικ , είναι bug ? κατ' άλλα διαχείριση μπαταρίας πολύ καλή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα