Γειά σας παιδιά. Μόλις έβαλα και εγώ την ρομ στο mi3 μου και όλα φαίνονται καλά. Προς το παρόν. Η εφαρμογή που βάλατε για το φόρουμ πολύ καλή και θα ήθελα να διατηρηθεί. Ο πλοηγος στα αγγλικά αλλά δεν πειράζει.
Θα την παρακολουθήσω λίγες μέρες και αν δω κάτι στραβω θα σας πω. Ευχαριστώ και πάλι.
καλησπερα απο το μεσημερι εχω την ρομ ολα δουλευουν κανονικα το μονο που παρατηρησα εως τωρα ειναι οτι
με κολησε δυο φορες οταν το ανοιγω και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για ναξεκωληση ολα
αυτα σε redmi note 3g
Καλησπέρα
Σε redmi 3 pro όλα καλά
Πιστεύω η καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε όσες rom έχω περάσει .
Ένα θέμα έχω από την προηγούμενη rom και συνεχίζει το google play δείχνει ανά διαστηματα κολλημένο να ψάχνει gps
Καλησπέρα.Σε redmi note 3 pro όπως είχα γράψει σέ προηγούμενο post μου δέν δουλέυαν τά notification leds.Αυτό διαπιστώθηκε μπαίνοντας στο test menu τής συσκευής (ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-έκδοση kernel πατώντας 4 φορές επάνω)οπότε μάλλον δέν είναι θέμα ρύθμισης δικαιωμάτων εφαρμογής.
Καλησπέρα σε όλους.Σχετικά νέος στο forum.Την κατέβασα πριν από λίγο,ελπίζω καλύτερη από GTV 6.7.29(Το κινητό Redmi Note 3 ζεστενόταν σχετικά εύκολα και πολλά κολλήματα οθόνης κυρίως σε Chrome).