Διαφήμιση

καινουργιο κινητο

• καινουργιο κινητο

Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος xiaomi redmi 1s και σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο.Ειμαι ικανοποιημενος για τα 120 ευρω που εδωσα τοτε. Προβλημα ειναι το 3G που δεν πιανει σε καποια σημεια εκτος πολης και η μπαταρια που εχει μειωθει απο τα 2000 mah στα 1450.Εβλεπα να αγορασω τιμες skroutz Samsung J5 το 2015 ή το 2016 στα 150 και 180 ευρω αντιστηχα.Θελω ενα κινητο που να πιανει 4G ή 3G χωρις προβληματα και πανω απο 3500 mah μπαταρια για να εχω αυτονομια. Υπαρχει καποιο κινητο που να καλειπτει τις απαιτησεις μου ή γενικα τα xiaomi εχουν προβλημα με το σημα, γιατι το εχω ακουσει απο πολλους χρηστες.
    • Για να σου απαντήσουμε εδώ για άλλη μάρκα κινητού το βλέπω λίγο δύσκολο. :)
      Αυτοί οι χρήστες που λες ότι έχουν xiaomi και λένε ότι τα xiaomi έχουν πρόβλημα με το σήμα, μάλλον δεν είναι ενεργά (που να παρακολουθούν) μέλη του φόρουμ και δρν ξέρουν να πειράζουν το κινητό τους.
      Το 1s που έχεις δεν νομίζω ότι φταίει για το 3G σήμα, αλλά μάλλον ο πάροχος σου ή ίσως η ρομ που φοράει.
      Τηλέφωνο με 4000 mAh μπορείς να πάρεις το redmi 3 ή Redmi 3 pro με 4G καμπάνα (αν έχεις cosmote) και κλάσεις ανώτερο από το 1s που είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο.
      Βέβαια για να έχεις σωστό Xiaomi που να πετάει, πρέπει να θες και να ξέρεις να το πειράζεις, κάτι που είναι πλέον πολύ εύκολο με τους οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος χρήστη, τότε πρέπει να κοιτάξεις για άλλη μάρκα. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Την αναφορά μου στα samsung την έκανα για να καταλάβουμε σε τι ευρως χρημάτων ειμαι(140-160 ευρώ). Μου άρεσε πολύ ή εμπειρία της xiaomi μέσα από αυτή την κοινότητα, και θέλω να πάρω παλι xiaomi απλά δεν θέλω να έχω πάλι θέματα με το δυκτιο.Ειμαι υπερβολικά εξηκειομενος με την τεχνολογία γενικά και να ασχοληθω με ένα κινητο είναι πολύ εύκολο. Για την εταιρία που ανέφερες να ενημέρωσω ότι έχω vodafone.
    • Διαφήμιση
    • Τότε είσαι ότι πρέπει για να έχεις xiaomi :thumbsup:

Με τα 140€ - 160€ που παίρνεις ένα ssmsung μεσαίων επιδόσεων, παίρνεις xiaomi σχεδόν διπλασιων επιδόσεων.
      Οπότε είσαι είτε για το redmi 3 pro, είτε για το redmi note 3 pro.
      Τελος για το θέμα δικτύου, είναι κάτι πιυ δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά πρέπει να το παραδεχτώ σν θες σωστό δίκτυο ειδικά σε data, ο codmote είναι μονόδρομος προε το παρόν.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Τελικα κατεληξα στο Xiaomi Redmi 3S το οποιο το βρηκα στα 120 ευρω απο gearbest αλλα φοβαμαι οτι θα κανει αρκετο καιρο να ερθει.. Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο site ή αποθηκη απο Ευρωπη ωστε να το παρω σχετικα αμεσα;
    • Υπόψιν για άμεσα ή κοιτάς σε αγγελίες εδώ στο φόρουμ ή από ευρωπαϊκή αποθήκη, αλλά το κόστος ανεβαίνει. Από κίνα θέλει περίπου 2 εβδομάδες το λιγότερο.