Επίσης αν μιλάμε για VoIP, πέρα από το ρεύμα χρειάζεται και internet να δουλέψει. Ακόμη και να έχει ρεύμα, αν για κάποιο λόγο κοπεί το Internet, ούτε τότε δουλεύει το τηλέφωνο.
Στην τελευταία θέση η Ελλάδα στις ευρυζωνικές συνδέσεις μέσω οπτικών ινών
-
-
Ειρήνη, το μπλέκεις το θέμα.
Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει που είναι συνδεμένη η συσκευή.. Πιστεύω ότι έχει κανονική γραμμή πάντως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Όλες οι γραμμες κανονικες είναι.
Αν μας πει πάροχο πάντως ξεκαθαρίζει αρκετα το τοπίο.
Even dead i will fight. -
Βρε σαλονικιέ, άλλο κανονική γραμμή (που δουλευει και σε διακοπή ρεύματος) + ιντερνετ και άλλο σύνδεση ιντερνετ + VoIP.
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ο καψερός τόση ώρα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Κοιτα θέμα συνδεσμολογίας είναι.
Θα μπουμε τώρα σε τεχνικα ζητήματα που μικρή σημασία εχουν.
Όπως είπες ή έχει τηλέφωνο πάνω στο ρουτερ άλλα χρειάζεαι ρεύμα ή το έχει παραλληλα με το ρουτερ οπότε μετά ειναι θέμα της συσκευης αν χρειαζεται ρευμα για να λειτουργήσει.
Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο. συμφωνούμε...
δηαλαδη εχω ευρυζωνικη τωρα συνδεδεμενο πανω στο ρουτερ οκ μεχρι εδω ?? εγω θελω να μην εχω τετοια συνδεση !! πως μπορω να εχω απλη τηλεφωνικη συνδεση και αν κοπει το ρευμα να εχω τηλέφωνο ?? και ειμαι κοσμοτε παλιο ΟΤΕ
-
βάλε το καλώδιο του τηλεφώνου απευθείας στην πρίζα του τηλεφώνου.
Άν έχεις σήμα είναι οκ και θέλεις ένα spliter.
Αν δεν κάνει τουτ τουτ χρειάζεσαι σίγουρα επικοινωνία με τον πάροχο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0