Διαφήμιση

Καλωσορίζουμε και το MyGad.gr ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ενημέρωση προς τους φίλους που σκέφτονται να παραγγείλουν από το "θεούλη" της τεχνολογίας:
      Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί. Είναι ερασιτέχνες όσο δεν πάει. Μείνετε μακριά! Τους έπεσε η black friday κατακέφαλα και φάνηκε οτι ο "θεούλης" είναι γυμνός. Έχασα όλες τις προσφορές της black friday από άλλα, πιο αξιόπιστα μαγαζιά για να τους προτιμήσω και στο τέλος μου πρότειναν να πάρω άλλη συσκευή, σήμερα!!, γιατί ο προμηθευτής τους δεν μπόρεσε να τους καλύψει. Απλά τραγικοί, αφερέγγυοι, μείνετε μακριά!!!!!!

Edit by Miui_Art

Εγγραφές που γίνονται στην κοινότητα με ειδικό σκοπό την εμπάθεια και την δυσφήμιση, δεν μπορούν ποτέ να γίνουν αποδεκτές, σε καμία των περιπτώσεων.
      Επειδή ταυτόχρονα διαπίστωσα πως το ίδιο έχεις κάνει και σε άλλες κοινότητες, ο αποκλεισμός σου από την κοινότητά μας είναι η απάντησή μας.
    • Συγνώμη κι όλας αλλά γράφτηκες στο φόρουμ και το πρώτο σου μήνυμα το δημιούργησες για να κατηγορήσεις κάποιον-κάποιους;
      Νομίζω πως δεν ξεκινάς καλά...
      Εδώ είμαστε για να ανταλλάζουμε τις γνώσεις μας και όχι για να κατηγορούμε .

• Καλωσορίζουμε και το MyGad.gr ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.

Δηλαδή με το πρώτο μήνυμα μας λες να μην ξανά ψωνίσουμε από ένα μαγαζί από το οποίο εγώ και άλλα πόσα άτομα που ξέρω έχουμε μόνο θετικές εμπειρίες σε εμένα προσωπικά ήταν άψογοι σε όλες τις αγορές , αλλά ακόμα και να δεχτώ ότι σε εσένα έτυχε μια στραβή είναι λάθος να κρίνεις τόσο ελαφρά την καρδία !!!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πρέπει να ναι η καλαμιά στον κάμπο!! :shock:

Μα τόσο γκαντεμης πια, όλη η γρουσουζιά του mygad πάνω του έπεσε?? :o

Τι σου κάνανε βρε, για εξήγησε μας να καταλαβουμε, γιατί όσοι είχαν εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, including me twice φορές twice, ήταν πολύ καλή... :/
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Αφήστε τον άνθρωπο να καταθέσει τα στοιχεία του πρώτα παιδιά φίλε @satnapar αν έχεις στοιχεία βαλτα ώστε να κρίνουμε αν έχεις δίκιο, ποτέ δεν καταδικάζω άνθρωπο αν δεν ακούσω πρώτα την κατηγορία << Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις>>. Αλλά να σου πω την αληθή μαρτυρία όσων αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει την έξωθεν κακή μαρτυρία ως τώρα.
    • Ο/H satnapar έγραψε:

Ενημέρωση προς τους φίλους που σκέφτονται να παραγγείλουν από το "θεούλη" της τεχνολογίας:
      Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί. Είναι ερασιτέχνες όσο δεν πάει. Μείνετε μακριά! Τους έπεσε η black friday κατακέφαλα και φάνηκε οτι ο "θεούλης" είναι γυμνός. Έχασα όλες τις προσφορές της black friday από άλλα, πιο αξιόπιστα μαγαζιά για να τους προτιμήσω και στο τέλος μου πρότειναν να πάρω άλλη συσκευή, σήμερα!!, γιατί ο προμηθευτής τους δεν μπόρεσε να τους καλύψει. Απλά τραγικοί, αφερέγγυοι, μείνετε μακριά!!!!!!
      Φίλε μου ,εγώ όσες φορές παρήγγειλα από εκεί , οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και σωστοί σε όλα τους.
    • Είμαι σε αναζήτηση συσκευής συγκεκριμένα το Redmi 4x 3/32
      Τηλεφώνησα στο συγκεκριμένο κατάστημα.
      Υπάρχει δυνατοτητα να αγοράσεις είτε την κινέζικη ή την Global έκδοση εάν βγαίνει το μοντέλο που θές.
      Ο χρόνος παράδοσης του τηλεφωνου είναι απο 10-22 ημέρες.
      Σε περίπτωση επισκευής ή εάν χρειαστεί οτιδήποτε το στέλνεις μλονο σε αυτός.
      Απο οτι έψαξα δεν ανήκουν στα σημεία πώλησης της Xiaomi
    • Διαφήμιση
    • Καλωσορίζουμε και το MyGad.gr ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.

Άφοβα είναι πολύ εξυπηρετικοί και με πολύ καλό servis εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος !

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H meletis έγραψε:

Είμαι σε αναζήτηση συσκευής συγκεκριμένα το Redmi 4x 3/32
      Υπάρχει δυνατοτητα να αγοράσεις είτε την κινέζικη ή την Global έκδοση εάν βγαίνει το μοντέλο που θές.
      10-22 ημερες είναι σα να το περνεις κ απο ευρωπαικη αποθηκη
    • Εγώ όταν παρήγγειλα ένα Capricorn , το πήρα σε δύο εργάσιμες από το εν λόγω κατάστημα.
    • Ο/H Thermaikos έγραψε:

Ο/H meletis έγραψε:

Είμαι σε αναζήτηση συσκευής συγκεκριμένα το Redmi 4x 3/32
      10-22 ημερες είναι σα να το περνεις κ απο ευρωπαικη αποθηκη
      Τον ρωτησα ποτε θα μπορω να το εχω , και ακριβως μου ειπε απο 10-22 ημερες ειναι το χρονικο περιθωριο

Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση