Διαφήμιση

Lenovo a850+

• Καλησπέρα παιδιά. Για 2 χρόνια είχα το lenovo a850+ μέχρι που ξαφνικά έπειτα από μια μέρα που δεν είχα σήμα σε μια περιοχή σταμάτησε να μου λειτουργεί ως 3g. Την επόμενη μέρα που επικοινώνησα με τον vodafone να μου ξαναστείλουν ρυθμίσεις μου ζήτησαν να κάνω επανεκκίνηση. Μετά από εκείνη την επανεκκίνηση δεν αναγνώριζε καν πως έχω μέσα κάρτες sim. Επίσης δεν εμφάνιζε ούτε το Imei της συσκευής. Αποφάσισα έτσι να αλλάξω ρομ και του πέρασα μια που λεγεται vanilla. Το κινητο λειτουργούσε απλά σαν phablet, και πάλι δεν εμφάνιζε Imei και δεν αναγνώριζε τις sim. Έτσι ξεκίνησα να δοκιμάζω διάφορες ρομ. Άλλες λειτουργούσαν και άλλες όχι. Στο twrp έμπαινα μέσω ενός αρχείου img. Κάποια στιγμή δοκίμασα να περάσω μια ρομ, δεν θυμαμαι ποια νομιζω μια Official, και ήταν στην οθόνη έναρξης για αρκετή ώρα και ζεστάθηκε πολύ. Έβγαλα μπαταρία και από τότε δεν μπορεί να μπει ούτε σε Twrp ούτε αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή όταν το συνδέω. Σημειωτέων, πέρυσι και φέτος μου χάλασε και την καρτα sd που είχα. Γνωρίζει κανείς καμιά λύση; Πριν κάποιες μέρες το άνοιξα με κατσαβιδι και χαλασα ένα πλαστικό που ασφάλιζε ένα καλώδιο ταινία... :?
    • Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Έβγαλα μπαταρία και από τότε δεν μπορεί να μπει ούτε σε Twrp ούτε αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή όταν το συνδέω. Σημειωτέων, πέρυσι και φέτος μου χάλασε και την καρτα sd που είχα. Γνωρίζει κανείς καμιά λύση; Πριν κάποιες μέρες το άνοιξα με κατσαβιδι και χαλασα ένα πλαστικό που ασφάλιζε ένα καλώδιο ταινία...
      Καταστροφή σκέτη είσαι βρε παιδί μου... :lol:
      Δεν νομίζω να γίνει τίποτα αφού από ότι φαίνεται την επόμενη φορά θα εκραγεί και η οθόνη... :D

Πέρα από την πλάκα, πιστεύω που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε έναν ειδικό τεχνικό, μπας και μπορέσεις να το σώσεις.. :thumbup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Το ειχα και εγω το συγκεκριμένο και πλεον στα χερια του πατερα μου ακομα εξυπηρετει (με vanilla απο την 1η μερα).

Οσα περιγραφεις τα εχω ξαναδει σε α850+ φίλου έπειτα απο πτώση που εχασε επαφη με δίκτυο και επειτα το προχωρημένο (:p) λογισμικό της λενοβο φρόντισε για τα υπόλοιπα :/
    • Διαφήμιση
    • Εμενα μου έπεσε μία φορά στα δύο χρόνια που το είχα κανένα 2μηνο πριν παραδώσει πνεύμα...χωρίς να παρουσιασει το παραμικρο σαν προειδοποίηση. Βέβαια το είχα σκισει σε χρήση. Είχα και πολλές εφαρμογες περασμένες στην sd με το link2sd Plus...
    • Διαφήμιση