Διαφήμιση

[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • δυο "bug" μπορω να πω πως ειδα ως τωρα. Εγραψα εναν ηχο μεσω ηχογράφησης, τον μετονομασα και τον κουνησα στο φακελο ringtones με τον es file explorer. Πηγα να τον βαλω ηχο κλήσης άφαντος.ολοι οι αλλοι που εχω μεσα φαινονται κανονικα. Δυστηχως δεν εχει την επιλογη να ψαξεις μεσω προγράμματος πχ es explorer η το stock file explorer, με αποτελεσμα η λιστα οταν παταω το σταυρουδακι να ειναι τα 2500 mp3 που εχω σε διαφορους φακελους στο κινητο μου, ευτυχως στην κορυφη της λιστας τα περιεχομενα του φακελου ringtones . Ξανακοιταξα μεσω es explorer αλλα και stock file explorer ο ηχος ειναι κανονικα στη θεση του αλλα το συστημα δεν τον βλεπει για ηχο κλησης. Εχθες εκανα επαννεκινηση και η συσκευη κολλησε στο mi χωρις να δουλευουν οι 3 τελειες κατω με το σημα powered by android. Αναγκαστηκα να κρατησω το power button πατημενο, να σβησει το κινητο και μετα να το ανοιξω οπου ανοιξε και ο ηχος ηταν εκει. Σήμερα το ξανακανα ο ηχος παλι αφαντος αλλα η συσκευη εκανε restart αμεσως χωρις κολλημα και ο ηχος φανηκε. Νομιζω πως καπου σκαλωνει ο χωρος αποθηκευσης της συσκευής οταν κουνας αρχεία και σκαλωνει ολο το συστημα.

Ενα αλλο που παρατήρησα ειναι οτι απο γεματη η μπαταρια κανει απο 100% μια βουτια σε 90% σε λιγα λεπτα χρησης και μετα παει κανονικα προς τα κατω...

Συγνώμη για το μακρυναρι...

"Μολις εκανα το ιδιο με τον stock file explorer και εγινε κανονικα, αρα ο es δε δουλευει καλα παει uninstall"
  • Έβαλα προχθές την Rom στο mi4 και μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση από μόνο του. Μία εχθές, μία σήμερα. Κάπου στο φόρουμ διάβασα πως είχαν και άλλοι το ίδιο θέμα. Έχει βρεθεί λύση γι αυτό; Να βάλω κάποια παλαιότερη Rom;
  • Διαφήμιση
  • Μαλλον δε θα σου κατσε καλά η ρομ, ξανακανε install από πάνω. Έχω να δω random reboot πολλες ρομ τώρα..
  • Εδώ και πολλες ρομ πισω δεν έβλεπα πουθενα σε εικονίδιο - ουτε ειχα εγκατεστημενο- το supersu.

Σημερα αποφάσισα να το flashαρω απο twrp..
    ολα οκ, αλλα ουτε εμφανίζεται σαν εικονίδιο ούτε φαίνεται (ξανα) εγκατεστημενο.
    Εβαλα το root checker στο καπάκι, αλλα παρολο που το flashαρα, δεν δείχνει root....
    Τι λαθος κανω...?

BTW η τρέχουσα ειναι κατατι πιο γρήγορη...
  • Βγάζεις το αρχείο μέσα από την ρομ και το φλασάρεις;

• Διαφήμιση
  • καλημέρα σε όλους. Έβαλα τη νέα ρομ και παρατήρησα δύο προβλήματα στο Mi4. Υπάρχει πρόβλημα με το wifi το οποίο χάνει συνέχεια το σήμα. Και υπάρχει και πρόβλημα όταν προσπαθώ με τον explorer η το chrome να κατεβάσω και να ανοίξω κάποιο pdf. Κατεβαίνει αντι για .pdf μια μορφή αρχείου aspx και αποθηκεύεται σε αυτή τη μορφή που δεν ανοιγει. Υποθέτω οτι είναι πρόβλημα των λήψεων. Επίσης δεν φαίνονται πουθενά τα ληφθέντα αρχεία στο πρόγραμμα λήψεων και αναγκάζομαι να μπαίνω στην εξερεύνηση αρχείων και μετά στον φακελο λήψεων για να τα βρω... Μέχρι την προηγούμενη ρόμ ήταν όλα μια χαρα
  • γεια σας παιδια.εχω το mi nax pro και την προηγουμενη βδομαδα εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.8.11, εχω ομως προβλημα με το facebook. Δεν κανει ανανεωσεις στα posts οπως πρεπει.μπορει βέβαια να μην φταιει η ρομ αλλα κατι αλλο.καμιά ιδεα ;;;
  • ολα καλά σε νοτε 2. Το μόνο θέμα νομίζω είναι η λίγο αυξημένη θερμοκρασία. Αναβάθμιση έκανα από 6.1.28 με φακτορι ρισετ.
  • Το πιο πιθανό να φταίει η ίδια η εφαρμογή ή "κοιμάται" η συσκευή την ώρα εκείνη.
    Δώσε δικαιώματα στην εφαρμογή από ασφάλεια .. και μπες και στην μπαταρία και όρισε τα απαραίτητα και εκεί για το facebook.

• Διαφήμιση
  • Ο/H rodosman έγραψε:

γεια σας παιδια.εχω το mi nax pro και την προηγουμενη βδομαδα εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.8.11, εχω ομως προβλημα με το facebook. Δεν κανει ανανεωσεις στα posts οπως πρεπει.μπορει βέβαια να μην φταιει η ρομ αλλα κατι αλλο.καμιά ιδεα ;;;
    Το facebook κάνει κάτι χαζά κατά περιόδους.
    Αν σου συνεχίσει, πήγαινε από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Facebook και κάνε Καθαρισμό Δεδομένων & διαγραφή μνήμης
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)