Διαφήμιση

[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Κατ αρχήν ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση @MIUI_ART

Αυτό ίσως θα είχε νόημα, αν σε "εργοστασιακά καθαρό" όλα αυτά παίζουν. Αλλιώς τσάμπα κόπος δε νομίζεις βρε πατριώτη (κατά το 50%); Κι επειδή είδα άλλο ένα φίλο που ανέφερε το ίδιο, πόσο κοινό setup να έχουμε για να βγάζει ίδο bug...

Η ερώτηση λοιπόν είχε σκοπό, υποθέτοντας ότι κάποιοι έχετε κάποια επαφή ή feedback με κάποιο xiaomi support, αν είναι "known issue" ή όχι, οπότε πράτουμε αναλόγως (είτε περιμένουμε, είτε βρίσκoυμε ποια stable μας κάνει, κ δεν σας ταλαιπωρούμε κ σας άδικα :D :D :D )

Για την ιστορία, προς το παρόν θα ακολουθήσω υβρίδιο της συμβουλής σου. Θα περιμένω την επομένη έκδοση κι αν δεν... full reset. κι αν δεν κι εκεί... βλέπουμε.

Φιλοσοφόντας το κ λίγο, αλλά κ διαβάζοντας τα άρθρα περί stable k developer, κατέληξα ότι το πιο χοντρό bug το έχω εγώ. Δεν έχω καταλήξει τι "τύπος Xiaomi" απ τα δύο είμαι !!! :D :D :D
  • Κάτι ακόμα. Παίζει ρόλο ο ελεύθερος χώρος στην εσωτερική μνήμη; Προσπαθώ να έχω 1GB (-600 περ. που ειναι η ρομ ~400 ελεύθερα την ώρα της αναβάθμισης) αλλά μία φορά είχα 100-200MB ...
  • Ο/H jimmydimo έγραψε:

Κάτι ακόμα. Παίζει ρόλο ο ελεύθερος χώρος στην εσωτερική μνήμη; Προσπαθώ να έχω 1GB (-600 περ. που ειναι η ρομ ~400 ελεύθερα την ώρα της αναβάθμισης) αλλά μία φορά είχα 100-200MB ...
    Οχι δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα που αναφέρεις.
    Το Android είναι ουσιαστικά κλώνος του Linux, και η διαχείριση της μνήμης είναι δυναμική.
    Αρκετός χώρος από αυτό που βλέπεις ως δεσμευμένο, στην ουσία είναι καταχωρημένος σε Cache, η οποία και αποδεσμεύεται αμέσως όταν κάποια εφαρμογή ζητήσει επιπλέον μνήμη κατά την εκτέλεσή της.

Άρα μην ανησυχείς .... :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • καλημερα.

Τώρα κατεβαζω την τελευταία...
    Αργησα λίγο....
    Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους moderators.
  • ...δεν ξέρω αν είμαι στο σωστο τοπικ απλα θα ήθελα να αναφέρω ότι στην 6.8.11 δεν ξερω αν στις προηγούμενες ήταν έτσι και στην ρομ για kenzo όταν πας ρυθμίσεις δεύτερος χώρος οι πληροφορίες που βγάζει εμφανίζονται στα αγγλικά. Ίσως να μην εχει πέσει στην αντίληψή σας..Αυτά για την αποσφαλμάτωση. Επίσης όταν παίρνεις τοπικό αντίγραφο όταν τελειώνει το back up ξανακάνει συγχρονισμούς και αλλάζει τις ρυθμίσεις τησ αρχικής οθόνης σε σχέση με το που είναι οι εφαρμογές. Κυρίως σε αυτές που έχεις κατεβάσει τελευταία ενώ τις έχω σε φάκελο της πετάει χύμα έξω. Προφανώς ξαναπερνάει την αρχική οθόνη απο το cloud. Δεν θα έπρεπε όμως. Αμελητέο θα πείς αλλά γιατί να το κάνει. Με το google drive το τοπικό αντίγραφο έχει θέμα κάτι που γινόταν και στο ρυζάκι. Βλέπω ένα αρχείο 111kb...Πιστεύω να μην σας κούρασα κατά τα άλλα όλα πάνε όπως πρέπει
  • Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά έχω την εξής απορία, έχω στην κατοχή μου το Redmi Note 3(Mkt) ,με τις αναβαθμίσεις που πέρνει μέσω dev rom υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια στιγμή το android 6.0.1;
  • Ο/H gatos1986 έγραψε:

να πάρει κάποια στιγμή το android 6.0.1;
    Θα δείξει ο χρόνος..

• Διαφήμιση
  • Παιδιά καλησπέρα. Σε redmi note 3 pro 3gb εχω μια εφαρμογή το silent time το οποίο το έχω για να με βάζει αυτόματα στο αθόρυβο κάποιες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αυτό που παρατήρησα από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο ήταν ότι άλλες φορές ενεργοποιουταν το αθόρυβο άλλες όχι κάποιες φορές έμπαινε στο αθόρυβο και την ώρα που ήταν να πάει στο κανονικό παρέμενε στο αθόρυβο και γενικά δε δουλεύει σωστά. Καμία ιδέα? Φοράω την ελληνική dev 6.8.11. Το ίδιο θέμα είχα και με προηγούμενες dev
  • H μπαταρία πάντως στο mi4 είναι σε άλλο επίπεδο.. Με μέτρια χρήση είμαι στην τρίτη μέρα 41% μπαταρία 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνη και 1 ώρα ομιλία! :thumbsup: :thumbsup:
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

H μπαταρία πάντως στο mi4 είναι σε άλλο επίπεδο.. Με μέτρια χρήση είμαι στην τρίτη μέρα 41% μπαταρία 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνη και 1 ώρα ομιλία! :thumbsup: :thumbsup:
    Απο random restart πως πας?? Mi4 lte εχεις?
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

H μπαταρία πάντως στο mi4 είναι σε άλλο επίπεδο.. Με μέτρια χρήση είμαι στην τρίτη μέρα 41% μπαταρία 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνη και 1 ώρα ομιλία! :thumbsup: :thumbsup:
    Λοιπον, κοντευουμε βδομάδα με τη ρομ...!
    Συμφωνω με το φίλο, από μπαταρία πετάμε (ΜΙ4 LTE κι εγώ). 2 μέρες χρηση, 2,5 ώρες οθόνης αναμενης, ασύρματα δίκτυα (όλα) ανοιχτα.
    Οι επανεκκινήσεις παραμένουν δυστυχώς, 1 με 2 την ημέρα. Άλλες φορές βράδυ κατα τη φόρτιση, άλλες λίγο αφου το αφησω στο τραπέζι ενεργό.