Σε mi4 W εγκαταστάθηκε ή νέα 6.8.11.πολυ καλή διαχείρηση της ραμ.ομως θελω να ρωτησω αν τελικά ή miui7 είχε καλύτερη απόδοση στην μπαταρία.θα ανεβασω και screenshot να μου πείτε αν φαίνεται λογικος ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας σε σχέση με το ποσοστό της μπαταρίας.
Παιδες εχω ενα θεμα..εβαλα την ρομ στο κινητο κ μεσω της αναβαθμισης επελεξα πακετο αναβαθμισης κ μετα απο λιγη ωρα με πεταξε στο TW,κανω τα βηματα με wipe κ μου βγαζει οτι MD5 file not found.επιστρεφω στο install κ σε φακελο δεν βρησκω πουθενα την ρομ....
Τι κανω για να μην γινει καμια μλκια κ μπρικαρει το κινητο???
Καλημερα για ακομα μια φορα κανατε για μας το καλυτερο ενα μεγαλο μπραβο σας ερωτηση η εφαρμογη που βαλατε για να μπαινουμε απευθειας στο φορουμ κολλαει γενικοτερα η φταιει αναλογα με τι εχουμε συνδεθει; εγω με wifi μπαινω redmi note 2 prime
Έγινε η παρακάτω προσθήκη....
"Αντικαταστάθηκε το SUPER USER με την πρόσφατη έκδοση 2.46" Πώς γίνεται να έχω νεότερη εφαρμογή SUPER USER στην προηγούμενη rom 6.8.4.???
Τελεια αποδοση και στο δικο μου , ολα δουλευουν τζαμι. Πιστευω οτι δεν θα βγαλει κουσουρι και ολα αυτα χαρη στην τελεια δουλεια που κανετε. Η μπαταρια δειχνει πολυ καλη αποδοση απο την 1η φορτιση
Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου
Καλημέρα, στο mi4i μετά από κάθε επανεκκίνηση ενώ έχω σβήσει τις εφαρμογές Mi home, MI fit και άλλες... Μετά την επανεκκίνηση ξαναμπαινουν μόνες τους, είναι φυσιολογικό αυτό;