[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τα εψαξα και εγώ λίγο αλλά είναι πάρα πολλές σειρές γιατί τα ανοιξα από το κινητό. Ήθελα να κρατήσω την 6.7.28 που ήταν πολυ καλή από ότι θυμάμαι και την τελευταία 6.8.4 με China source την οποία θυμάμαι ποια είναι σίγουρα. Μάλλον θα τα κανω delete τα άλλα και θα κρατήσω την 6.8.4 πολύ το παιδεύω..
Edit: Παρατήρησα ότι καθυστερούν να τρέξουν οι εφαρμογές όταν πας να τις ανοιξεις σε σχέση με τη 6.8.4. Παρατήρησε κάποιος κάτι ανάλογο; -
παιδιά καλησπέρα,
Αυτό που εμφανίζει τελικά ως thread το eset mobile security είναι το miuihellas.apk
Δεν το λαμβάνω υπόψιν μου απλά το παρατηρώ. ευχαριστώ για τα σχόλια. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Μολις την έβαλα και εγώ στο mi4, ωραία η αλλαγή στο κέντρο ασφαλείας! Έχω μία ερώτηση.. έχω 2-3 nandroid backup και δε ξέρω με ποια έκδοση ρομ τα έχω πάρει, υπάρχει τρόπος να το βρω;
-
Επίσης έχει και ένα αρχείο .log με όνομα recovery, εκεί μέσα θα δεις τι έκδοση έκανες backup.
σ.σ. Μόνο την έκδοση Android μπορείς να δεις, όχι όμως την έκδοση της MIUI.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
η διαχείρηση λήψεων στο μαμά browser πάλι κρασαρει όπως και στην προηγούμενη ρομ σε redmi note 4G.
Γιατί πάλι????????
" Γεωπόνος”
-
Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις... -
Ο/H marku5turbo έγραψε:
Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις...
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα;
-
Πατάς πάνω στις 3 τελίτσες δεξιά, επιλέγεις Επανεκκίνηση σε Recovery, και κάνεις Flash με το Install του TWRP Recovery.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα