[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα, έχω το Redmi 2 4G/2G ram, όπου στα στοιχεία του τηλεφώνου βγάζει Model name: HM 2LTE-CMCC, Android Version 4.4.4 KTU84P, MIUI Version: MIUI 73. by Xiaomi-miui.gr GTV 6.3.10 Beta και θέλω να περάσω την τελευταία έκδοση. Κατέβασα την έκδοση
Xiaomi Redmi 2 4G/TD/2GB
HM2014813
wt86047
την έβαλα στην συσκευή έκανα επανεκκίνηση σε recovery (twrp) σύμφωνα με τις οδηγίες, wipe Dalvik και cache, έπειτα update επιλέγω την έκδοση και μου βγάζει ERROR 7.
Επειδή δεν κατέχω πολλά, τι μ****κια κάνω; -
-
Ο/H mak_kioy έγραψε:
Καλησπέρα, έχω το Redmi 2 4G/2G ram, όπου στα στοιχεία του τηλεφώνου βγάζει Model name: HM 2LTE-CMCC, Android Version 4.4.4 KTU84P, MIUI Version: MIUI 73. by Xiaomi-miui.gr GTV 6.3.10 Beta και θέλω να περάσω την τελευταία έκδοση. Κατέβασα την έκδοση
Xiaomi Redmi 2 4G/TD/2GB
HM2014813
wt86047
την έβαλα στην συσκευή έκανα επανεκκίνηση σε recovery (twrp) σύμφωνα με τις οδηγίες, wipe Dalvik και cache, έπειτα update επιλέγω την έκδοση και μου βγάζει ERROR 7.
Επειδή δεν κατέχω πολλά, τι μ****κια κάνω;
Και μετά να κάνεις Flash στην τελευταία Version που θέλεις. -
Το error 7 απο οτι έχει αναφερθεί βγαίνει συνήθως όταν δεν επιτρέπεις στο twrp να κάνει αλλαγές στο system. Σε ρωτάει κάτι σχετικό και πρέπει να δώσεις πρόσβαση για αλλαγές στο system. Δεν φαίνεται να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
-
Αυτήν => aries_images_6.8.11_20160805.0000.29_5.0_cn_72687893bd.tgz
Θα σε παρακαλέσω μόνο να ενημερώσεις το προφίλ σου με τις συσκευές που έχεις ώστε να μην μπερδευόμαστε. -
-
Δώσε μας ένα PrintScreen με τα αρχεία που έχεις στον φάκελο fastboot στο PC σου.
-
-
Αυτό το αρχείο πρέπει να το κάνεις extract με το 7-zip Που θα καταβάσεις στο PC σου, και θα σου δημιουργήσει φακέλους .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα