Διαφήμιση

[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H billtox έγραψε:

Ο/H Panos61 έγραψε:

Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8
    Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα :)
    μπες στο mi account και κανε backup όλες σου τις ρυθμισεις, φακέλους εφαρμογες ακομα και pass απο wifi κανει backup. Οταν βαλεις τη νεα ρομ και βαλεις τα στοιχεια του mi account σου κανε restore και θα σου κατεβάσει ολα τα προγράμματα και θα σου σεταρει τα παντα όπως τα έχεις τωρα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H jokey έγραψε:

Σε redmi 1 που πέρασα την modded όλα καλά αλλά δε γυρίζει τον εσωτερικό χώρο με την κάρτα όπως έκανε παλιά το zipaki . Ευχαριστώ !!!
    Δεν χρειάζεται να περάσεις μετά τη ROM το zip που περνάγατε για την εφαρμογή της Κάμερας. Πέρασε μόνο την modded ROM και τίποτα άλλο. Μετά πήγαινε στην εφαρμογή της Κάμερας και απενεργοποίησε το Αποθήκευση σε κάρτα SD της παρακάτω εικόνας γιατί έχουν αντιστραφεί οι χώροι αποθήκευσης με την modded :)

Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση θα το τσεκάρω ξανά. Θα έπρεπε όμως να έχουν αντιστραφει και οι χώροι εκεί που δείχνει στον αποθηκευτικό χώρο των ρυθμίσεων έτσι δεν είναι;
  • Ο/H jokey έγραψε:

Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση θα το τσεκάρω ξανά. Θα έπρεπε όμως να έχουν αντιστραφει και οι χώροι εκεί που δείχνει στον αποθηκευτικό χώρο των ρυθμίσεων έτσι δεν είναι;
    Κοίτα την διαφορά στις παρακάτω εικόνες. Αριστερά η κανονική ROM δεξιά η modded:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17565/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17567/
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H marku5turbo έγραψε:

Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
    Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
    Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις...
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Έτσι και αλλιώς, κατεβάζει ταπετσαρίες από μόνο του. Θα το κοιτάξουμε αν είναι έτσι πλέον ή αν έχει κρυφό μενού (όπως οι γραμματοσειρές συστήματος) και θα το ενεργοποιήσουμε στην επόμενη ROM.

Ο/H mass22 έγραψε:

Σε mi3 δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες γιατί;

Ο/H marku5turbo έγραψε:

Ναι, 2 gb ram...Με 7.3.3.0 stable (από όπου και αναβάθμιση) έβλεπα 1,2go free. Καλά μην κολλάω τώρα εκεί, δε λέει και τίποτα αυτό είναι γνωστό.Το CPU-z δείχνει ότι οι πυρήνες 1 και 2 έχουν σταματήσει...
    Αν δεν υπάρχει λόγος, γιατί να δουλεύουν όλοι πυρήνες και να τρώει μπαταρία; Κάντε μια επανεκκίνηση και τσεκάρετε αμέσως μετά με το CPU-Z και θα δείτε και τους 4 να δουλεύουν για λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του κινητού μετά από restart ;)

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H mass22 έγραψε:

Νόμιζα ότι και οι 4 ήταν σε λειτουργία πάντα όχι ότι λειτουργούν όποτε χρειαστεί.. Οπότε είμαι λάθος εγώ! Όλα καλά τελικά έχεις δίκιο απόλυτο ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Ενεργοποιεί επιπλέον πυρήνες ΜΟΝΟ όταν αυτό είναι αναγκαίο, και με αυτό τον τρόπο σου βελτιώνει κατά πολύ την αυτονομία. :D
    Το cpu-z εχει ιστορικο. Τωρα ειμαι σε stable 7.5.3. Mi4 και δεν ανοιξαν ποτε οι πυρηνες παρα μονο μετα απο restart.Ο ταν το ζοριζα το μονο που εκανε ειναι να σηκωνει θερμοκρασια και cpu load 80%+ αλλα οι πυρηνες τιποτα. Δεν πιστευω οτι φτανει 80% η cpu το κινητο καει και να μην ανοιγει τους αλλους πυρηνες. Κατι αλλο παιζει...
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Ο/H ntel0s έγραψε:

cpu load 80%
    Αν μπορείς να μας εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να φτάσει 80% CPU Load (3,3 πυρήνες) χωρίς να δουλεύουν όλοι τότε τι να σου πω. :lol:
    Αν είναι να σου δώσουμε ένα Patch να είσαι ικανοποιημένος που θα δουλεύουν 100% οι πυρήνες ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, και να ξεχάσεις την αυτονομία σου. ;)

Αν η εφαρμογή που έτρεχες δεν υποστηρίζει Multitask, όσο και να κάψεις την συσκευή σου, μόνο 1 πυρήνας θα δουλεύει, άντε 2 και για το android.

Τρέξε ένα Antutu στην συσκευή σου, όταν αυτή είναι κρύα, με ανοιχτή την υψηλή απόδοση, και δες το Score σου.

Αν έχεις τέτοιο πρόβλημα που περιγράφεις θα είσαι τουλάχιστον 55% κάτω από τις επιδόσεις σου. :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Καταντάω γραφικός ολίγον, αλλά αυτό με την αυτονομία μου ''κοστίζει'' πολύ βρε παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι και σε αυτή. Ένας απ' τους βασικότερους λόγους που τ' αγάπησα και εκθειάζω όπου βρίσκομαι τα Xiaomi ήταν αυτός. Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει, υπάρχει κάποια πρόβλεψη σε ποια (και αν) θα γίνει κάτι σε Redmi_Note_3G?

Επίσης επανήλθε ένα θέμα που είχα σε παλιότερη (7άρα). Στο hotspot, ενώ συνδέονται οι συσκευές επάνω του, πρακτικά δεν έχουν Internet!!! Από τα 2 χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν σε διακοπές (τα άλλα είναι να μη δουλεύει το τηλ, camera & gps?)

Επίσης εξακολουθεί και το θέμα με τη σίγαση. Αν καλέσω (νομίζω κι αν με καλέσουν) βγαίνει μόνη της!!! Σε άλλο συμφορουμίτη, μου απάντησε σε προηγούμενη έκδοση ότι δεν του το παρουσιάζει. Εμένα έχει ''σκαλώσει'' από 7άρα. Αν δεν είναι θέμα ρομ, μπορώ να κάνω κάτι να το ''ξεκολλήσω'';

Τέλος και με το σήμα πρέπει να ''υπολείπεται''. ΟΚ ο τρόπος που το δοκιμάζω δεν είναι και ο πιο τεχνικά εμπεριστατωμένος, αλλά θα σκάσω αν δε το πω, να μου πείτε κ σεις τη γνώμη σας.
    Έχω ένα wind usb stick huawei e1550 με wind 3g κάρτα, σε windows tablet. Έχω 2/5 σήμα και σερφάρω καλούτσικα. Η τοποθεσία μου έχει θέμα, γνωστό. Το κινητό δίπλα, (με wind πάλι) αν το βάλω 3g only, χωρίς σήμα γενικά τη περισσότερη ώρα. Στο τσακίρ κέφι μπορεί να βγάλει για λίγο 2 γραμμές, αλλά πριν σερφάρεις κανά 5λεπτο νέκρα ξανά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    1000 μπράβο σε όσους ευθύνονται για την όλη αυτή τη φοβερή δουλειά :thumbsup: :thumbup:
  • Ο/H Theodor έγραψε:

Περασα την ROM με TWAR δεν μου δουλευει το wifi βρίσκει δίκτυα
    Πως την πέρασες την ρομ; Πως γίνεται να συνδέεται χωρίς να παίρνει ip.
    Δοκίμασε να το κάνεις με στατική να δεις(τροποποίηση δικτύου)

• Το μονο που εχω παρατηρησει σε "bug" αν λογιζεται ετσι ειναι οταν εχω σβηστο το κινητο και το φορτιζω και το ανοιξω βλεπω 99% ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο 100%..το ειχα και σε stable αυτο
    Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
  • Διαφήμιση
  • Ο/H shinig έγραψε:

καλημέρα παιδια πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία. Για να κατεβασω και αλλα θεματα? Δηλαδή θελω να βαλω τοποθεσία Ινδία και μα μου εμφάνιση διαφορετικά θεματα παλια γινοταν στης ρυθμίσεις-τοποθεσια και ειχε να επιλεξεις χωρα. Τωρα δεν το βρίσκω. Εχει καποιος μια λυση?