Και θα σου πρότεινα να τα πας στο c: απευθείας και όχι στο desktop για σίγουρα.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμπες στο mi account και κανε backup όλες σου τις ρυθμισεις, φακέλους εφαρμογες ακομα και pass απο wifi κανει backup. Οταν βαλεις τη νεα ρομ και βαλεις τα στοιχεια του mi account σου κανε restore και θα σου κατεβάσει ολα τα προγράμματα και θα σου σεταρει τα παντα όπως τα έχεις τωρα.Ο/H billtox έγραψε:
Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσαΟ/H Panos61 έγραψε:
Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δεν χρειάζεται να περάσεις μετά τη ROM το zip που περνάγατε για την εφαρμογή της Κάμερας. Πέρασε μόνο την modded ROM και τίποτα άλλο. Μετά πήγαινε στην εφαρμογή της Κάμερας και απενεργοποίησε το Αποθήκευση σε κάρτα SD της παρακάτω εικόνας γιατί έχουν αντιστραφεί οι χώροι αποθήκευσης με την moddedΟ/H jokey έγραψε:
Σε redmi 1 που πέρασα την modded όλα καλά αλλά δε γυρίζει τον εσωτερικό χώρο με την κάρτα όπως έκανε παλιά το zipaki . Ευχαριστώ !!!
![]()
![]()
Κοίτα την διαφορά στις παρακάτω εικόνες. Αριστερά η κανονική ROM δεξιά η modded:Ο/H jokey έγραψε:
Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση θα το τσεκάρω ξανά. Θα έπρεπε όμως να έχουν αντιστραφει και οι χώροι εκεί που δείχνει στον αποθηκευτικό χώρο των ρυθμίσεων έτσι δεν είναι;
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Έτσι και αλλιώς, κατεβάζει ταπετσαρίες από μόνο του. Θα το κοιτάξουμε αν είναι έτσι πλέον ή αν έχει κρυφό μενού (όπως οι γραμματοσειρές συστήματος) και θα το ενεργοποιήσουμε στην επόμενη ROM.Ο/H marku5turbo έγραψε:
Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις...
Ο/H mass22 έγραψε:
Σε mi3 δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες γιατί;
Αν δεν υπάρχει λόγος, γιατί να δουλεύουν όλοι πυρήνες και να τρώει μπαταρία; Κάντε μια επανεκκίνηση και τσεκάρετε αμέσως μετά με το CPU-Z και θα δείτε και τους 4 να δουλεύουν για λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του κινητού μετά από restartΟ/H marku5turbo έγραψε:
Ναι, 2 gb ram...Με 7.3.3.0 stable (από όπου και αναβάθμιση) έβλεπα 1,2go free. Καλά μην κολλάω τώρα εκεί, δε λέει και τίποτα αυτό είναι γνωστό.Το CPU-z δείχνει ότι οι πυρήνες 1 και 2 έχουν σταματήσει...
Το cpu-z εχει ιστορικο. Τωρα ειμαι σε stable 7.5.3. Mi4 και δεν ανοιξαν ποτε οι πυρηνες παρα μονο μετα απο restart.Ο ταν το ζοριζα το μονο που εκανε ειναι να σηκωνει θερμοκρασια και cpu load 80%+ αλλα οι πυρηνες τιποτα. Δεν πιστευω οτι φτανει 80% η cpu το κινητο καει και να μην ανοιγει τους αλλους πυρηνες. Κατι αλλο παιζει...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ενεργοποιεί επιπλέον πυρήνες ΜΟΝΟ όταν αυτό είναι αναγκαίο, και με αυτό τον τρόπο σου βελτιώνει κατά πολύ την αυτονομία.Ο/H mass22 έγραψε:
Νόμιζα ότι και οι 4 ήταν σε λειτουργία πάντα όχι ότι λειτουργούν όποτε χρειαστεί.. Οπότε είμαι λάθος εγώ! Όλα καλά τελικά έχεις δίκιο απόλυτο ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αν μπορείς να μας εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να φτάσει 80% CPU Load (3,3 πυρήνες) χωρίς να δουλεύουν όλοι τότε τι να σου πω.Ο/H ntel0s έγραψε:
cpu load 80%
Πως την πέρασες την ρομ; Πως γίνεται να συνδέεται χωρίς να παίρνει ip.Ο/H Theodor έγραψε:
Περασα την ROM με TWAR δεν μου δουλευει το wifi βρίσκει δίκτυα
Ο/H shinig έγραψε:
καλημέρα παιδια πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία. Για να κατεβασω και αλλα θεματα? Δηλαδή θελω να βαλω τοποθεσία Ινδία και μα μου εμφάνιση διαφορετικά θεματα παλια γινοταν στης ρυθμίσεις-τοποθεσια και ειχε να επιλεξεις χωρα. Τωρα δεν το βρίσκω. Εχει καποιος μια λυση?