Εγώ ρε παιδιά έχω άλλο θέμα δεν στέλνει τα SMS όχι ότι φταίει η τελευταία ρομ αλλά που είναι η ρύθμιση με το κέντρο μηνυμάτων έφαγα το κόσμο από q που πήρα δεν βρήκαν κάτι στη γραμμή μου λαμβάνω κανονικά sms
[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Thodoris Skourtas έγραψε:
που είναι η ρύθμιση με το κέντρο μηνυμάτων
-
Ο/H Thodoris Skourtas έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά έχω άλλο θέμα δεν στέλνει τα SMS όχι ότι φταίει η τελευταία ρομ αλλά που είναι η ρύθμιση με το κέντρο μηνυμάτων έφαγα το κόσμο από q που πήρα δεν βρήκαν κάτι στη γραμμή μου λαμβάνω κανονικά sms
Με πρόλαβε ο φίλος geoanto555 -
Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι... Υπάρχει κανένας με Mi Band απλά να επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με αυτό;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
cpu load 80%
Αν είναι να σου δώσουμε ένα Patch να είσαι ικανοποιημένος που θα δουλεύουν 100% οι πυρήνες ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, και να ξεχάσεις την αυτονομία σου.
Αν η εφαρμογή που έτρεχες δεν υποστηρίζει Multitask, όσο και να κάψεις την συσκευή σου, μόνο 1 πυρήνας θα δουλεύει, άντε 2 και για το android.
Τρέξε ένα Antutu στην συσκευή σου, όταν αυτή είναι κρύα, με ανοιχτή την υψηλή απόδοση, και δες το Score σου.
Αν έχεις τέτοιο πρόβλημα που περιγράφεις θα είσαι τουλάχιστον 55% κάτω από τις επιδόσεις σου.
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Cpu load 50% με Υψηλη επιδοση. Εξηγησε μου τωρα εσυ πως γινετε με ανοιχτη υψηλη επιδοση που το επιλεγει ο χρηστης να δουλευουν μονο οι 2 πυρηνες. Antutu χωρις να σβησω συσκευη να την αφησω να κρυωσει με υψηλη επιδοση 54339.
-
-
Ο/H Alexandros έγραψε:
Καλησπέρα ολα καλα με τη ρομ μονο που οταν κανω κληση μαυριζει η οθονη και πρεπει να κλεισει ο αλλος την κληση για να επανερθει
-
-
Ο/H Alexandros έγραψε:
την εβγαλα και το ιδιο παλι
-
Εχω ένα θεματακι παιδιά...έχω το xiaomi redmi note 2 έχω περασμένη την τελευταία έκδοση αλλά κάθε φορά που βάζω ακουστικά κ τα βγάζω συνεχίζει να δείχνει ότι εχώ ακουστικά με αποτέλεσμα αν με πάρουν τηλέφωνο να μην λειτουργεί το μικρόφωνο επειδή νομίζει ότι έχει τα ακουστικά... κ αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση....ευχαριστώ...(τα ακουστικά είναι απλά όχι με μικρόφωνο...)
-
Ο/H Alexandros έγραψε:
Καλησπέρα ολα καλα με τη ρομ μονο που οταν κανω κληση μαυριζει η οθονη και πρεπει να κλεισει ο αλλος την κληση για να επανερθει
Το παθαίνω και εγώ όταν το χτυπαει πολύ ο ήλιος, όχι πάντα, η φτιάχνει μόνο του η με επανεκκίνηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα