Διάφορα προβλήματα με το redmi note 3 pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
KATE είναι το εχουν καψει εκει στο banggood
Κατεβασε έναν file explorer και γράψε στο search built πρεπει να εισαι στο ρουτ της συσκευης.
Όχι δεν χρειαζετε να εισαι ρουτ.
Ακολουθώ το Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro και αυτή τη στιγμή έχω ολοκληρώσει το Βήμα 3 και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω το Βήμα 4 και να κατεβάσω τις εφαρμογές που μου δίνει και μετά θα κατεβάσω τη ROM που μου δίνει για το Spesial Version KATE. Όλα καλά μέχρι στιγμής, έτσι;
-
Ανεβασε ένα screenshot από το about phone
Και κατεβασε τον es explorerYou may think you can fly - but you better not try -
-
Πριν λίγο την ξεφορτώθηκα την συγκεκριμένη παλιο-γρουσουζα, με μια πολύ απλή διαδικασια με το miflash-->Σβουντουριξα μια Fastboot global developer (την 6.8.18 που update-ιαστικε μόνη της στην 6.9.29), full Ελληνικά, play store, ota updates.... Τέλεια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πριν λίγο την ξεφορτώθηκα την συγκεκριμένη παλιο-γρουσουζα, με μια πολύ απλή διαδικασια με το miflash-->Σβουντουριξα μια Fastboot global developer (την 6.8.18 που update-ιαστικε μόνη της στην 6.9.29), full Ελληνικά, play store, ota updates.... Τέλεια!!
-
Τελικά πιο έχεις, το Kenzo ή το Kate??
Κατέβασε αυτό οπωσδηποτε: MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip κ επανεκκίνηση το pc για να δουλέψει.
Ακολούθησα, κατά βάση, αυτόν Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τον οδηγό, αλλά τα βήματα 7γ κ 9 δεν τα κανα- ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ EDL MODE-ΑΛΛΑ ΣΕ FASTBOOT MODE με το vol down & power button.
Μετά με το miflash την Σβουντουριξα την 6.8.18 Fastboot, κοίτα να βρεις αυτήν την έκδοση για τη συσκευή σου, αν έχεις το Kate.. Για το Kenzo έχω το λίνκ να σου το στείλω.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τελικά πιο έχεις, το Kenzo ή το Kate??
Κατέβασε αυτό οπωσδηποτε: MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip κ επανεκκίνηση το pc για να δουλέψει.
Ακολούθησα, κατά βάση, αυτόν Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τον οδηγό, αλλά τα βήματα 7γ κ 9 δεν τα κανα- ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ EDL MODE-ΑΛΛΑ ΣΕ FASTBOOT MODE με το vol down & power button.
Μετά με το miflash την Σβουντουριξα την 6.8.18 Fastboot, κοίτα να βρεις αυτήν την έκδοση για τη συσκευή σου, αν έχεις το Kate.. Για το Kenzo έχω το λίνκ να σου το στείλω.
-
Παιδιά εγώ άλλαξα ROM και έβαλα την Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version και το κινητό πετάει τώρα. Ήταν KATE τελικά
Ακολούθησα κατά βήμα τις οδηγίες στο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και όλα καλά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
*** Το μοναδικό πρόβλημα τώρα είναι που θα βρω θήκη για αυτό το KATE που είναι 2 χιλιοστά πιο ψηλό σε σχέση με το KENZO! *** -
Ο/H babis17 έγραψε:
Παιδιά εγώ άλλαξα ROM και έβαλα την Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version και το κινητό πετάει τώρα. Ήταν KATE τελικάΑκολούθησα κατά βήμα τις οδηγίες στο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και όλα καλά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
*** Το μοναδικό πρόβλημα τώρα είναι που θα βρω θήκη για αυτό το KATE που είναι 2 χιλιοστά πιο ψηλό σε σχέση με το KENZO! ***
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα