.ελπιζω να έχεις απόλυτο δίκιο.εχω ήδη κάνει την αίτηση από την πρώτη μέρα.θελω να βάλω την τελευταία gtv που φοραω και στο mi4 που έχω.μακάρι να είναι πρόβλημα της ρομ και απλά να στρώσει.υπαρχει όμως καμία περίπτωση έστω και μικρή να έχει κάτι το hardware;
Μήπως να περάσει μια fastboot από την αρχή με miflash να καθαρίσει εντελώς το κινητό ? Μετά unlock και ξανά από την αρχή την ελληνική? Έτσι για να είναι σίγουρος ότι όλα είναι καθαρά?
Αυτο για την δονηση και την πληκτολογιση δεν το βρηκα πουθενα οπως και αυτο με τον φωτισμο τον πληκτρων... παιζει να υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει ?? Οσο για το σημα 3g και το εξυπνο σημα δεν μπορω να το φτιαξω... εβγαλα 3g στην λειτουργια της sim αλλα και παλι δεν ειχα σημα(πρεπει να το φτιαξω συντομα αυτο). + οτι μου φενεται οτι συγκριτικα με την προιγουμενη ρομ που ειχα αργει λιγο να φορτισει και οτι ζεσταινετε αρκετα κατα τη φορτιση
λοιπον ολα καλα με το ξεκλειδωμα.και μεχρι την εγκατασταση του twrp apo fast boot ok.τωρα ακολουθωντασ τον οδηγο πηγα να κανω εγκατασταση την τελευταια gtv gia to kenzo και εχω ενα κολλημενο κινητο που ζεναταει και επι ενα 40λεπτο εχει κολλησει καπου μετα την γραμμη installing miui updates.ειναι λογικο????????