Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος redmi note 3 pro εδώ και ένα μήνα περίπου. Το notification light ενώ έχει τη δυνατότητα να αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα ανάλογα με το είδος της ειδοποίησης, σε εμένα απο τότε που το πήρα δουλεύει μόνο το κόκκινο. Σε χρώματα που χρησιμοποιείται το κόκκινο (π.χ. λευκό), ανάβει πάλι κόκκινο. Με λίγα λόγια από το rgb led δεν δουλέυουν τα άλλα 2 χρώματα. Το διαπίστωσα τρέχοντας και το CIT τεστ του κινητού. Έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα; Δεν ξέρω αν είναι hardware η πρόβλημα λογισμικού.
Να αναφέρω οτι το κινητό μου ήρθε με unofficial rom και την άλλαξα σε global stable πριν 5 μέρες ακολουθώντας τον οδηγό, παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.
Το notification light ενώ έχει τη δυνατότητα να αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα ανάλογα με το είδος της ειδοποίησης, σε εμένα απο τότε που το πήρα δουλεύει μόνο το κόκκινο.
Πως τα δοκίμασες εκτός το cit? Στην φόρτιση δεν ανάβει πχ πράσινο ή κιτρινο?
Γιατί, δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο bug της unofficial rom? Τα πιο πολλά προβλήματα εξάλλου στα κινητά απο bug δημιουργούνται, δεν πάμε ποτέ να σφάξουμε το προβληματικό κομμάτι αν δεν ξεκαθαρίσουμε πράτα οτι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποιο bug.