Έχεις 2 επιλογές.. Ή βάζεις μία official ρομ για να καθαρίσει το κινητό ή μιλάς με κατάστημα..
Στην περίπτωση που κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση και είναι θέμα software θα λυθεί το πρόβλημα σου...
Γιατί ένα rgb led οδηγείται από 3 ξεχωριστές γραμμές (μία για το κάθε χρώμα) και όλα τα χρώματα βγαίνου σαν συνδυασμός των red green blue, όπως ακριβώς και στις οθόνες. Γι'αυτό και στο CIT test δοκιμάζεις αυτά τα 3 χρώματα. Θα μπορούσε ας πουμε να μην έχει κολληθεί σωστά στην κατασκευή και να μην κανουν επαφή τα άλλα 2 χρώματα. Βασικά το έχω ξαναδεί, σε μια led matrix οθόνη (όπως οι διαφημιστικές στα γήπεδα) που προγραμμάτιζε ένας συνάδελφος είχε χτυπηθεί το γωνιακό pixel και άναβε μόνο ένα χρώμα. Μόνο αν το πίεζες με το δάχτυλο άναβε κανονικά. Οπότε κατα 99% πιστέυω οτι είναι hard, θα παρω τηλέφωνο στο μαγαζί να δω τι θα κάνουν.
Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι οταν κανω κληση και σβηνει η οθονη, οταν το απομακρινω απο το προσωπο μου δεν ξαναναβει ωστε τα την τερματισω ή να δω κατι αλλο παραλληλα και αναγκαζομαι να το κλεινω απο την εντολη ( τερματισμος κλησης με το power button)?
Εχω τσεκαρει τον αισθητηρα και λειτουργει στο τεστ.
Το προβλημα προυπηρχε και στην οφισιαλ αλλα παρεμεινε και στην Ελληνικη.
καποια ιδεα?
Παίδες καλησπέρα εγώ αντιμετωπίζω ενα άλλο πρόβλημα με το κινητο XIAOMI redmin note 3 pro.Eχω cosmote και τα δεδομένα τα χρησιμοποιώ κανονικά ..Αποφάσισα να βάλω μια Q telecom κάρτα μα ειτε στην sim1 ειτε στην sim 2 θεση βάλω την κάρτα σε καμία δεν ενεργοποιούντα τα δεδομένα .Eχω την GLOBAL STABLE 8.0.2.0 .Καποια βοήθεια
?
Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το κινητο... που και που δεν πιανει καθολου σημα ενω ειμαι σε ανοιχτα σημεια ... Και δεν μπορω να το δικαιολογισω... περασα σημερα την 6.9.22 και παλι τα ιδια που και που... Παιζει να φταιει το κινητο ? ¨η μηπως δεν κανει καλη επαφη η καρτα ?
Παίδες καλησπέρα εγώ αντιμετωπίζω ενα άλλο πρόβλημα με το κινητο XIAOMI redmin note 3 pro.Eχω cosmote και τα δεδομένα τα χρησιμοποιώ κανονικά ..Αποφάσισα να βάλω μια Q telecom κάρτα μα ειτε στην sim1 ειτε στην sim 2 θεση βάλω την κάρτα σε καμία δεν ενεργοποιούντα τα δεδομένα .Eχω την GLOBAL STABLE 8.0.2.0 .Καποια βοήθεια
?
Μόνο και μόνο επειδή είναι Q, δες μήπως θέλει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή.
Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι οταν κανω κληση και σβηνει η οθονη, οταν το απομακρινω απο το προσωπο μου δεν ξαναναβει ωστε τα την τερματισω ή να δω κατι αλλο παραλληλα και αναγκαζομαι να το κλεινω απο την εντολη ( τερματισμος κλησης με το power button)?
Εχω τσεκαρει τον αισθητηρα και λειτουργει στο τεστ.
Το προβλημα προυπηρχε και στην οφισιαλ αλλα παρεμεινε και στην Ελληνικη.
καποια ιδεα?
Το πρόβλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ οπότε και συγνώμη για οποιοδήποτε λάθος.
Έχω το Redmi note 3 pro και δεν δουλεύει το led notification ότι και να δοκιμασία, και με εφαρμογές. Φοραω την 6.9.29 dev.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
Ευχαριστω