Σαν να κάνεις μια βόλτα στο πάρκο!!Τόσο εύκολο!!Και εγώ αγχωνόμουν ότι ήταν κάτι δύσκολο...!!!
Ευχαριστώ θα δω τις διαφορές με την νέα Rom και μετά χώνω την Ελληνική...!!!
Σε ευχαριστώ!!
Θα μπορούσες να σκεφτείς Official Global developer, που εχει Ελληνικά, αυτόματα updates κ play store.
Είχα ακούσει κ για μια Ινδική που "φυσαει έρωτας Βορριας μέσα στα φύλα της καρδιάς" ... άτιμε κορεκτορα, φυσάει ήθελα να πω, μπορώ να σου δώσω Λινκ, αλλά θα χρειαστείς ένα Ελληνο-Ινδικο λεξικό για να ολοκληρώσεις την διαδικασία. Αν ενδιαφέρεσαι, σφυρα έτσι .
Ελπίζω να βοήθησα...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Σαν να κάνεις μια βόλτα στο πάρκο!!Τόσο εύκολο!!Και εγώ αγχωνόμουν ότι ήταν κάτι δύσκολο...!!!
Ευχαριστώ θα δω τις διαφορές με την νέα Rom και μετά χώνω την Ελληνική...!!!
Σε ευχαριστώ!!
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, αλλά είναι πολυυυυύ πιο εύκολο, απ' όσο φαντάζει.
Στο λέω εγώ, που ...δεν έχω καν windows
Για μένα, μην ασχοληθείς με καμία ξένη. Οι ελληνικές (όποια κι αν διαλέξεις) είναι taylor made όσο δεν πάει συν ότι κάθε μέρα είμαστε εδώ και πλατσουρίζουμε με τους μάγειρες...
Σου πρότεινα stable συνειδητά, για να μην ξανασχοληθείς, μιας δε σε κόβω να ...αναπτύσσεις κανένα app, σωστά?
Θες απλά ένα (γ@μηστερο) τηλέφωνο να κάνεις τη δουλεία σου, ε?!
Καλησπέρα
εκανα χθες αναβαθμιση σε GTV 6.9.29 dev ολα πηγαν καλα χαρης στον οδηγο...ευχαριστω.
Συμπερασμα μεχρι στιγμης
α.η μπαταρια κραταει καλυτερα
β. λιγοτερη ραμ σε χρηση
Αρνητικα
α. για να φορτιση θελει παρα μα παρα πολυ ωρα απο 46% σε 98% εκανε περιπου 3-4 ωρες με τον δικο του φοριστη αλλα χωρις ιχνος παραμικρης θερμοτητας (λογικο)
β. καθε φορα που το κανω restart πρεπει να δινω αδεια για την χρηση τις sd καρτας
γ.Το σημαντικοτερο δεν μπορω να μπω μεσο της εφαρμογης αλμουμ στις φωτογραφειες μου.Δινει μηνυμα "closed gallery,no required premision"